2 Kat, 2 Tat, 2 Renk

Alışveriş Alışveriş 2 Kat, 2 Tat, 2 Renk

Tarihler: 04 Ocak 2010 Pazartesi ~ 04 Şubat 2010 Perşembe

Firma: Vivident

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 4, 2010 ~ Şub 4, 2010

Meyve aromalarıyla VİVİDENT FRUIT SWING

Güçlü Nane ve Mentol aromalarıyla VİVİDENT EXTRA

Böyle Bir Sakız Dünyada Bile Yok!
Türkiye sakız sektörünün lider markası ve yeniliklerin öncüsü Vivident, şerit sakızda yine bir ilki yarattı. Türkiye’de geliştirilen teknoloji ile 2 katında 2 farklı aromanın kullanıldığı dünyada da bir ilk olan yeni Vivident ürünleri, uzun süreli lezzet ve uzun süreli ferahlık sağlıyor.

2 Katında 2 Ayrı Lezzet , 2 Katında 2 Ayrı Renk Var!
Vivident Fruit Swing ile Meyve Yolculuğu Vivident Fruit Swing, Brezilya’nın yağmur ormanlarından gelen antioksidan deposu olan tropik Asai üzümü ve Karpuz aroması ile adeta bir meyve yolculuğu yaşatıyor. İlk çiğnemeye başlandığında eflatun katmanındaki tropik Asai üzümünün egzotik tadını hissederken, ardından yeşil katmanındaki karpuzun eşsiz tadına varılıyor. 2 kattan oluşması nedeniyle çiğnerken, karpuzdan asai üzümüne, asai üzümünden karpuza olan tat geçişleri benzersiz bir meyve yolculuğu hissi veriyor.

Nefesi Yenileyen Vivident Extra
Tüketiciler tarafından çok beğenilen draje formundaki Vivident Extra da şerit sakız için ilham kaynağı oldu. İlk katında yoğun nane ve 2. katında da mentol tadının hissedildiği Vivident Extra şerit sakız, nefesinizde sürekli bir tazelik yaratıyor. Yepyeni şerit sakızlar; Vivident Fruit Swing ve Vivident Extra, birbirinden şık ve 2 konseptinin farklı illüstrasyonlarla yansıtıldığı 2 renkten oluşan cüzdan şeklindeki paketlerde Vivident severlerle buluşuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT