2007’nin İlk %20 İndirim Fırsatını İstikbal ile Yakalayın

Alışveriş Alışveriş 2007’nin İlk %20 İndirim Fırsatını İstikbal ile Yakalayın

Tarihler: 22 Ocak 2007 Pazartesi ~ 29 Ocak 2007 Pazartesi

Firma: İstikbal

Adres: Adalar İstanbul

Telefon: 444 33 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 22, 2007 ~ Oca 29, 2007

2007’nin İlk %20 İndirim Fırsatını İstikbal ile Yakalayın

Mobilya sektörünün öncüsü İstikbal, her yıl sunduğu yeni ürün grupları ile mobilya sektörüne yenilik rüzgarı estirirken, yüzde 20’lik indirim fırsatı ile de tüketicinin yüzünü güldürüyor.

İstikbal, birbirinden farklı koltuk, yatak ve panel mobilya gruplarındaki fırsat ürünlerinde sunduğu %20 indirim ile avantaj günlerini müjdeliyor. Canlı renklerin buluştuğu koltuk takımları, uyku keyfinini artıracak rahat ve sağlıklı yatak seçenekleri, baza ve modern panel mobilyalarını kapsayan ürünleri ile İstikbal, 2007’de de evlerinizin vazgeçilmez parçası oluyor.

Bunun yanında birbirinden şık tüm ev tekstil ürünlerinde de yine %20 indirim imkanı sunan İstikbal, çizgili desenlerden, geometrik desenlere çiçekli desenlerinden, nakış işlenmiş nevresim takımlarına kadar çeşit çeşit renk ve desenleriyle yüzlerce modeli cazip fiyatlar ile tüketiciyle buluşuyor.

İstikbal, büyük indirim avantajlarının yanında, 1 Ocak- 28 Şubat 2007 tarihlerinde tüm ürünlerinde geçerli olan kampanyasında, World Card sahiplerine 1+18 taksit imkanı ile büyük ödeme kolaylığı sağlıyor. İndirim avantajları ve taksit imkanlarını 2007’de de doyasıya yaşamak isteyenler için İstikbal, Türkiye çapında 1000’e yakın bayisinde tüketici ile buluşuyor.

www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT