2008 Yılının 4x4`ü Seçilen Skoda Octavia Scout, Kasım Ayında Türkiye`de!

Alışveriş Alışveriş 2008 Yılının 4x4`ü Seçilen Skoda Octavia Scout, Kasım Ayında Türkiye`de!

Tarihler: 03 Aralık 2007 Pazartesi ~ 06 Aralık 2007 Perşembe

Firma: Skoda

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2007 ~ Ara 6, 2007
2008 YILININ 4X4”Ü SEÇİLEN SKODA OCTAVIA SCOUT, KASIM AYINDA TÜRKİYE’DE

Türkiye’de ilk kez Auto Show 2006’da gösterimi yapılan ve otomobilseverlerden yoğun ilgi gören Skoda Octavia Scout 4x4, dizel motor seçeneği ile Kasım ayından itibaren ülkemizde satışa sunulacak. Skoda’nın 4x4 segmentindeki en önemli temsilcilerinden biri olan Octavia ailesinin en yeni üyesi Octavia Scout’ın “140 HP gücündeki 2.0 TDI PD dizel“ motor seçeneğinin satış fiyatı ise 67.966 YTL olacak.

Altı kademeli manuel şanzıman sistemine sahip Octavia Scout, dört tekerlekten çekiş sistemi ile özellikle arazide sürüş kabiliyetini artırarak rahat yol alınmasını sağlıyor. Tüm hava ve yol şartlarında maksimum yol tutuş sağlayan “haldex” sistemi sayesinde Octavia Scout, değişik yol şartlarını sensörler sayesinde algılayarak gerektiği zaman arka diferansiyele güç aktarımı yapıyor ve yol tutuşunu maksimum seviyeye ulaştırıyor. Normal hava şartlarında ise önden çekiş özellikleri gösteriyor ve yakıt tüketimini minimum seviyeye düşürüyor.

2008 YILININ 4X4’Ü ÖDÜLÜ SKODA OCTAVIA SCOUT’IN OLDU
Skoda Octavia Scout, İngiltere’nin en çok satan off-road dergisi “4x4 Magazine“in 1988 yılından bu yana düzenlediği “yılın 4x4“leri yarışmasında 10 üzerinden aldığı 8.5 puanla segmentindeki 60 modeli geride bırakarak birinci seçildi. Skoda Octavia bu ödüle, üstün teknik özellikleri, sürüş keyfi, stili, pratikliği ve fiyatı ile layık görüldü. Yarışmanın sonuçları, derginin Ekim sayısında yayınlandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT