2011 Yılında Topall´dan ´Yaşayan Mücevherler´ Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş 2011 Yılında Topall´dan ´Yaşayan Mücevherler´ Koleksiyonu

Tarihler: 16 Aralık 2010 Perşembe ~ 30 Ocak 2011 Pazar

Firma: Topall

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2010 ~ Oca 30, 2011

Topall, yılın renkli ve değerli trend taşı yakut ile elmasın muhteşem birleşimiyle ortaya çıkan eşsiz tasarımlarını mücevher severlerin beğenisine sunuyor. Özel oksitleme ve el işçiliği ile hazırlanan montürler, farklı kesim yakut ve elmaslarla 2011 yılında günlük hayatımızda kullanabileceğimiz mücevherlere dönüşüyor.

Güzelliği ve nadir oluşundan dolayı en değerli taşlardan biri olarak kabul edilen yakut, "Değerli Taşların Efendisi" adı ile geçmişten bugüne büyülemeye devam ediyor. İçinde bulunan özel bileşenleri ile insan vücudunda kan dolaşımını olumlu yönde etkileyip, pozitif enerji sağlayarak bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve kişiyi sınırlamalarından kurtarması, üzerinde taşıyan kişiye cesaret, ruhsal gelişme, liderlik, mutluluk duygularını arttırması kabul edilen diğer özellikleri arasındadır.

Topall’ ın 2011 yılı için hazırladığı koleksiyonda dünyanın en kaliteli ve özel kesimli elmasları, tasarımlarının el işçiliği ile birleştiği montürlerle farklılığını ortaya koyuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT