2011 Yılını İki Özel Koleksiyon İle Karşılayan Akay Gelinlik’te Erken Siparişe % 30 İndirim

Alışveriş Alışveriş 2011 Yılını İki Özel Koleksiyon İle Karşılayan Akay Gelinlik’te Erken Siparişe % 30 İndirim

Tarihler: 23 Aralık 2010 Perşembe ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Akay Gelinlik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2010 ~ Ara 31, 2010

Akay, erken siparişte fiyat avantajı yaratıyor ve aralık ayı boyunca tüm butiklerinde, 2011 koleksiyonunda yüzde 30 indirim uyguluyor.

Düğün tarihini belirlediniz ve sıra gelinliğe geldi… Bir an önce hayalinizdeki gelinliğe kavuşmak istiyorsanız hemen modelinizi seçip siparişinizi verin… Akay Gelinlik, özel tasarımlardan oluşan 2011 koleksiyonundan sipariş vereceklere yüzde 30 indirim fırsatından yararlanma imkanı sunuyor. Bu cazip kampanya aralık ayı sonuna kadar Akay’ın tüm butiklerinde geçerli olacak…

Dünya modası trendlerini yorumlayarak özgün modeller yaratan Akay, yeni sezon için özel tasarımlardan oluşan New Luxury ve Secret Garden koleksiyonlarını hazırladı. Akay, 2011 koleksiyonunda da sade şıklığın asaletini vurgulayan tarzını yansıtıyor.

Modern Prensesler İçin: New Luxury
Akay, New Luxury koleksiyonuyla yine abartıdan uzak ama şık modellere imza atıyor. Eski formlar yeni anlayışla, vücudu kavrayan heykelsi görünümler ortaya çıkarıyor. Kalçaya oturan ve A kesimli etekler, dantellerin farklı kumaşlarla birlikte kullanımı, kesme boncuk ve iri stras taşlı işlemeler, dalga formunda drapaj ve plisiler bu koleksiyonun ana detaylarını oluşturuyor. Beyaz tonlarının ağırlıkta olduğu, ince işçiliğin göstergesi bu koleksiyon klasik ve sofistike görünümüyle de günümüz prenseslerine gönderme yapıyor.

Romantik Gelinler İçin: Secret Garden
Secret Garden; doğadan kopamayan, referansını yine doğadan alan, romantizmin odağında düşlerini kovalayan gelinlere özel bir koleksiyon. Çiçekli dantellerin fırfır ve drape dokunuşlarıyla kabarık modellere hacim katmasıyla, gelinler adeta bir masal kahramanına dönüşüyor. Pudra renklerin eşlik ettiği kuşaklar ve çiçekler, tül ve organze kumaşlar ile detaylardaki gizli kesim ve işlemeler, romantik vurgu yapıyor. Tepeden toplamalı uzun duvaklar, farklı tasarımlardaki baş aksesuarlarıyla gelinliği tamamlıyor.

Duvağa alternatif olarak Charlotte White’ın Akay’a özel hazırladığı şapka koleksiyonu; farklı yükseklik, kumaş ve deri alternatifleriyle hazırlanan gelin ayakkabıları; kişiye özel dikim servisi ve hazır koleksiyonları ile “Akay Evening” abiyeleri yeni sezonda Akay’ın sürprizlerden sadece birkaçı.

Akay 2011 koleksiyonu, yüzde 30 erken sipariş indirimiyle tüm butiklerde...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT