2012`ye Zengin Girmek İster misiniz?

Alışveriş Alışveriş 2012`ye Zengin Girmek İster misiniz?

Tarihler: 12 Aralık 2011 Pazartesi ~ 15 Aralık 2011 Perşembe

Firma: Bilyoner.com ve Bombastik.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2011 ~ Ara 15, 2011

2012’ye zengin girmeniz için Bilyoner.com ve Bombastik.com elele vererek kazançlı bir kampanyaya imza attı. 1-15 Aralık tarihleri arasında Bombastik.com’dan belirtilen miktarlarda alışveriş yapanlar, Bilyoner.com’dan Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi biletlerinin sahibi olacak.

Bombastik.com, Bilyoner.com ile birlikte şansınıza şans katmaya geliyor. 1-15 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya katılanlar Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi biletlerinin sahibi oluyor. Biletler, kullanıcıların Bilyoner.com’da bulunan hesaplarına tanımlanıyor. Bu “şanslı deneyim”i yaşamak için tek yapmanız gereken ise Bombastik.com’daki fırsatlardan satın almak.

500 TL ve Üzeri Alışverişlere Tam 5 Adet Milli Piyango Bileti
Kampanyada kazanılan bilet sayısı, alışverişin tutarına göre belirleniyor. Bombastik.com’dan yapılan 50 TL ile 99 TL arasındaki alışverişlerde 1 adet, 100 TL ile 499 TL arasında alışverişlerde 2 adet, 500 TL ve üzeri alışverişlerde ise tam 5 adet Milli Piyango bileti hediye ediliyor.

Kullanıcılar biletlerini Bombastik.com’un gönderdiği kupon koduyla 26 Aralık tarihine kadar alabiliyorlar. Bunun için Bilyoner.com’a üye girişi yapıldıktan sonra, “kampanya kodu” alanına Bombastik.com’dan gönderilen kupon kodu giriliyor ve Milli Piyango biletiniz Bilyoner.com hesabınıza tanımlanıyor.

Siz de 40 milyon TL’lik bu şansı yakalamak için Bombastik.com’u hemen ziyaret edin, 1 Ocak 2012’nin ilk dakikalarına zengin girin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT