23 Nisan Coşkusu Flo ile Renkleniyor

Alışveriş Alışveriş 23 Nisan Coşkusu Flo ile Renkleniyor

Tarihler: 16 Nisan 2012 Pazartesi ~ 23 Nisan 2012 Pazartesi

Firma: Flo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2012 ~ Nis 23, 2012

Türkiye’nin 1 numaralı ayakkabı merkezi FLO, 23 Nisan’ı çocuk ayakkabı modasını canlandıracak tasarımlarla kutluyor.

23 Nisan’da çocuklarını mutlu etmek isteyen ailelere, koleksiyonunda yer alan eğlenceli ve sağlıklı ayakkabı modelleri ile çok farklı seçenekler sunan FLO’da her çocuk için bir ürün var, üstelik uygun fiyat avantajı ve kalitesiyle...

Çocuklar, 23 Nisan’da FLO’nun rengarenk ayakkabıları ile adeta renge doyacaklar. Renkli babetler yeni sezonda da çocuklar için baharın vazgeçilmezi olacak. Kemerli pastel ve renkli sandaletler, dolgu topuk keten ucu açık ayakkabılar kız çocukların, cırtcırtlı ve fermuar detaylı güçlü ayakkabılar ise erkek çocukların tercihi olacak.

FLO’nun özel tasarlanan ayakkabıları sayesinde çocuklar hem sağlıklı ve rahat ayakkabı giyecekler hem de Ben 10, Spiderman, Caillou, Barbie ve Winx karakterleri ile eğlenecekler.

Çocukların ayak gelişimine uyumlu ve rahat tasarımlarıyla dikkat çeken FLO’nun renkli modelleri, çocuklarınızla yapacağınız 23 Nisan alışveriş keyfini, eğlenceye dönüştürecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT