2,5 YTL`ye ne alınır? Watsons`ta bir sürü şey

Alışveriş Alışveriş 2,5 YTL`ye ne alınır? Watsons`ta bir sürü şey

Tarihler: 07 Nisan 2008 Pazartesi ~ 12 Nisan 2008 Cumartesi

Firma: Watsons

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2008 ~ Nis 12, 2008
2,5 YTL`ye ne alınır? Watsons`ta bir sürü şey

Güzellik ve bakım için aradığınız, aklınıza gelen gelmeyen her ürünü bulabileceğiniz Watsons`ta 2,5 YTL`ye neler var neler.

36`lık ped, yüz temizleme pamuğu, lip balm, Snoopy Seyahat Şise Seti, Snoopy Banyo Eldiveni Çeşitleri... Hepsinin fiyatı sadece 2,5 YTL. 2 Nisan tarihine kadar sürecek bu kampanya için acele edin, kampanya stoklarla sınırlı...

Türkiye`nin hemen her yerinde mağazası bulunan Watsons`ta vucüt bakımından, bebek bakım ürünlerine, kozmetikten, cilt bakımına her çeşit güzellik ürününü, ekonomik fiyatlarla alabilirsiniz.

Diğer Watsons mağazaları: Capitol, Erenköy, Bahariye, Teşvikiye, İstanbul Cevahir, Kurtuluş, Akatlar MKM, Carousel, Olivium, Bayrampaşa Aquarium, Büyükçekmece Atirus, Silivri Maxi, Bursa Zafer Plaza, Kayseri Park, Bursa Korupark, Forum Mersin, İzmir Forum Bornova, Ankara Panora

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT