3G İle Turkcell’li Yaşam Başlıyor

Alışveriş Alışveriş 3G İle Turkcell’li Yaşam Başlıyor

Tarihler: 29 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 29 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: Turkcell

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 29, 2009 ~ Ağu 29, 2009
3G İle Turkcell’li Yaşam Başlıyor
Ciliv: 3G’ye En Hızlı İnternet ve En Uygun Fiyatla Başladık

Turkcell, internet paketi alan müşterilerine Turkcell 3G modem VINN’ı hediye ediyor. Üstelik ilk üç ay sadece 19 TL…

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, 3G’de de liderliğini sürdürecek. Turkcell, bugün (28 Temmuz 2009) genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında 3G döneminde sunacağı 30 yenilikçi ürün ve servisiyle bu hizmetlerin fiyatlarını açıkladı.
Ali Poyrazoğlu ve ekibinin Turkcell 3G’ye özel hazırladığı skeçle sahneye gelen Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, “İleride bu güne dönüp baktığınızda Türkiye’nin tarihinde çok önemli bir olaya tanıklık ettiğinizi hatırlayacaksınız” dedi ve konuşmasını şöyle sürdürdü: “Biz bu vizyonu çok önceden gördük, Türkiye’nin potansiyeline inandık ve kendimize görev edindik. 3G’yi en çok biz istedik. En sonunda bu önemli teknolojiyi Türkiye’ye kazandırdık. Türkiye’de ilk 3G demosunu biz yaptık. 3G’yi Türkiye’ye getirmek bizim en büyük hayalimizdi. Bugün bu hayali gerçekleştirdiğimiz için çok heyecanlıyız, bir o kadar da mutluyuz. Turkcell olarak buna önderlik etmekten büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Hepimize hayırlı olsun.”

Turkcell, 3G’de 5 Ayda 3 Yıllık Yol Aldı
Türkiye’nin 3G’ye geçişini çok doğru bir zamanda yaptığını da söyleyen Süreyya Ciliv, 3G teknolojisinin ergenlik değil, olgunluk döneminde olduğunu; sektörün ise hem teknolojik ekipman ve cihaz, hem de içerik olarak çok olgunlaştığı bir dönem yaşadığını belirtti. Ciliv, “3G ile yeni bir dünyaya adım atıyoruz ve bu dünya fırsatlarla dolu. 81 il merkezinde 30 Temmuz’da hizmete açacağımız 3G teknolojisinde, nüfusun yaklaşık %60’ını şimdiden kapsadık. Bu oran aslında bizim ilk üç yılda erişmemiz gereken değerdi. Biz buna 5 ayda eriştik. Türkiye’nin teknoloji lideri Turkcell, 3G döneminde kalite, servis, ürün ve genişbant gibi ayrıcalıklarla hayatınızı değiştirecek.” diye konuştu.
Ciliv ayrıca, Turkcell’in 3G uluslararası dolaşımdaki liderliğini de vurgulayarak, müşterilerine 100 ülke ve 177 operatörde de 3G hizmeti sunacaklarını söyledi. Böylece Turkcell müşterileri, sadece Türkiye’de değil dünyanın 100 ülkesinde 3G hızında mobil internet kullanıp, e-postalarına erişebilecek ve ek bir ücret ödemeden sevdikleriyle görüntülü görüşme yapabilecek.

Mobil İnternet Dünyasına En Hızlı Erişim: VINN
Turkcell’in 3G için hazırladığı yeni ürün ve servisler hakkında da Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu bilgi verdi. “Bugüne kadar sizi meraklandırdık, şimdi size merakınızı gidermenin en hızlı yolunu sunuyoruz” diyen Develioğlu, önce ADSL hızında her an her yerden internete bağlanma fırsatı sunan Turkcell 3G modem VINN hakkında bilgi vererek data paketlerini açıkladı.
“En hızlı mobil internet, en uygun fiyata Turkcell 3G”de diyen Lale Saral Develioğlu, 21 Nisan’da data fiyatlarında yaptıkları indirime 3G döneminde yarı yarıya daha indirim eklediklerini açıkladı. Turkcell, 4GB internet paketini aylık 39 TL’ya alan müşterilerine Turkcell 3G modem VINN’ı hediye ediyor. 4GB paket alan Turkcell’liler, üstelik ilk üç ay sadece 19 TL ödeyecekler.
Turkcell, ayrıca 21 mbps hızla dünyanın en hızlı 3G modemi olan VINN’ı da ayrı bir seçenek olarak müşterilerine sunuyor. Turkcell, 3G Multimodem VINN ile de, sabit ücret ödemeden, evde, işyerinde, 3G kapsaması olan her yerde mobil internete birden fazla kişinin aynı anda bağlantı sağlayacak.

3G ile Turkcell’li Yaşamın Kapıları Açılıyor
Turkcell’in 3G ile sunduğu yeni servisleri de tanıtan Develioğlu, müşterilerin iş ve özel yaşamında merak ettiği her şey için cepten interneti yoğun olarak kullanacaklarını ifade etti. Turkcell’in Gözz, sim kartlı netbook ve notebooklar gibi cihaz tekliflerini, Mobil TV, Konuşan Poster, VideoBul, VideomFacebook’ta gibi servisleri hakkında bilgi veren Develioğlu, konuşmasını şöyle tamamladı: “Turkcell, 3G dünyasında 30 yeni ürün ve servis ile müşterilerimize yaşamlarını zenginleştirecek, iş ve özel hayatlarını kolaylaştıracak pek çok avantaj sunacak. Müşterilerimizi, en geniş kapsama alanı ile en uygun fiyata sunduğumuz Turkcell 3G ile tanışmaya davet ediyorum. Tüm müşterilerimiz bu dünyadaki geniş ürün ve servis yelpazesi içinde kendilerine uygun bir hizmeti, bir cihazı mutlaka bulacaklar.”

İşitme Engellilere Ücretsiz Görüntülü Çağrı Merkezi Hizmeti…
Turkcell Kurumsal Müşteriler Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Yener de, basın toplantısında Turkcell 3G’nin kurumlara özel fırsatlarıyla ilgili bilgi verdi. Turkcell müşterilerinin, Global Bilgi’nin Görüntülü Çağrı Merkezi’nden hizmet alacağını söyleyen Yener, işaret dili bilen müşteri temsilcileri sayesinde bu servisten işitme engelli müşterilerinin de yararlanacağını, üstelik ücretsiz hizmet alacaklarını vurguladı. Görüntülü Çağrı Merkezi çözümünü kurumsal müşterilerine de sunduklarını anlatan Yener, Akbank, Garanti Bankası ve İş Bankası’nın da kendi müşterilerine Turkcell’in çözümü ile bu hizmeti başlatacaklarını söyledi. Görüntülü Çağrı Merkezi hizmeti sunacak kurumların, müşterilerine görüntülü olarak daha kaliteli hizmet sunacaklarını, video desteği ile hızlı ve etkin çözüm üreteceklerini, daha kısa sürede ve verimli hizmet verilebileceklerini söyledi.
Turkcell, kurduğu demo alanında 3G ile sunduğu 30 yeni ürün ve servisini de tanıttı. Turkcell, bu tip demo alanlarını müşterilerinin bulundukları yerlere taşıyarak kullanıcılara anlatmaya devam edecek ve kendilerine en uygun 3G servislerini yakından tanıtacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT