50`lerin Star Ruhu Yeniden Canlanıyor!

Alışveriş Alışveriş 50`lerin Star Ruhu Yeniden Canlanıyor!

Tarihler: 24 Aralık 2007 Pazartesi ~ 28 Aralık 2007 Cuma

Firma: Ray-Ban

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2007 ~ Ara 28, 2007
50’LERİN STAR RUHU YENİDEN CANLANIYOR!..
BOB DYLAN, THE BLUES BROTHERS, MADONNA, DAVID BOWIE, BLONDIE GİBİ STARLARIN GÖZLÜĞÜ RAY-BAN WAYFARER ŞİMDİ YENİDEN STAR RUHU TAŞIYANLARLA BULUŞUYOR. İLK KEZ 1952’DE ÜRETİLEN VE 1960-80 YILLARI ARASINDA EFSANE AMERİKAN FİLİMLERİNİN, MÜZİK KLİPLERİNİN VAZGEÇİLMEZ AKSESUARI OLAN RAY-BAN WAYFARER, ORİJİNALİYLE TÜM ÖLÇÜLERİ VE MATERYALLERİ BİRE BİR AYNI OLARAK 2007 SONUNDA YENİDEN LANSE EDİLİYOR.

Gözlükte Moda lideri ve Tasarım devrimcisi Ray-Ban, ilk kez 1952’de ürettiği ve lanse ettiği Wayfarer modelini 2007 sonunda yeniden sunuyor. 1952’den beri Anti-Conformist Rock ruhunun ikonu olan Ray-Ban Wayfarer, Bob Dylan, The Blues Brothers, Madonna, David Bowie, Blondie gibi müzik starları ile bir döneme damgasını vurmuştu. 1960-80 yılları arasında müzik videoları ve efsane Amerikan filimlerinin vazgeçilmez aksesuarı olan Wayfarer; şimdi yeniden lanse ediliyor.

Ray-Ban Wayfarer ikinci kez hayat bulurken nostaljik ruhunu yansıtan orijinaliyle tüm ölçüleri ve materyalleri bire bir aynı olarak üretildi. RB 2140 Wayfarer olarak isimlendirilen efsane tasarım, klasik siyahın mat ve parlak versiyonlarının yanı sıra, kahverengi, kırmızı ve beyaz renklerde de üretildi. Altı baz camları Ray-Ban’a özel kahve ve yeşil renklere sahip olan modelin ayrıca katlanabilir bir versiyonu da koleksiyonda yer aldı. Hem burundan hem de saplarından katlanabilen versiyon özellikle gömlek, ceket ceplerinde ve küçük çantalarda taşımak için ideal.

Ray-Ban Wayfarer, 1961 yılında Audrey Hepburn’un “Tiffany’de Kahvaltı (Breakfast at Tiffany’s) “ de görkemli cazibesini tamamlayan bir aksesuar olmuştu. O yılların jenerasyonu için önemli bir sembol olan bu efsane model, The Blues Brothers filminde Dan Aykroyd, John Belushi Elwood ve Jake Blues tarafından da kullanılarak Hollywood’da ki yerini sağlamlaştırdı. Tom Cruise’in “Riskli İş (Risky Business)” filminde taktığı Ray-Ban Wayfarer, 80’li yıllara da damgasını vurmuş oldu. O dönemde pek çok film yıldızının gözünde olan Wayfarer; dinamizm, para, zenginlik ve güç sahibi yuppie’lerin prestijli aksesuarı olmuştu. Ve şimdi 2007 sonunda ikinci kez lanse edilen Ray-Ban Wayfarer, şimdiden ünlülerin akınına uğramaya başladı.
www.ray-ban.com/Turkey

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT