70’lerin İzi… Greyder Nostaljik Topuklarda!

Alışveriş Alışveriş 70’lerin İzi… Greyder Nostaljik Topuklarda!

Tarihler: 30 Mayıs 2012 Çarşamba ~ 30 Temmuz 2012 Pazartesi

Firma: Greyder

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 30, 2012 ~ Tem 30, 2012

Greyder’in 2012 ilkbahar/yaz kadın nostaljik dolgu topuklu ayakkabı koleksiyonu, 70’lerin izini günümüze taşıyor… Yeşilçam filmlerinde sıkça görmeye alışık olduğumuz kalın dolgu topuklar Greyder’in bu sezon modelleri arasında tekrar hayat buluyor!

Bu yaz ayaklarda 70’leri yeniden yaşatacak ve tüm kadınların gözdesi olacak Greyder modelleri arasında seçim yapmakta oldukça zorlanacaksınız.

Rahatlık ve şıklık bir arada…

Greyder dolgu topuklar, rahat kullanımıyla stil sahibi kadınların, hem gündüz hem de akşam şıklığını tamamlayacak en önemli aksesuarlardan biri olacak. Kıyafetlerinizle birlikte en güzel ve en trend kombinasyonları yaratacağınız Greyder dolgu topuklardan bu yaz vazgeçemeyeceksiniz.

Çiçek çocuklarının gökkuşağı renkleri Greyder modellerinde…

70’li yılların feminen çizgisini yansıtan Greyder’in dolgu topuk koleksiyonunda, limon sarısı ve turuncu renkler ön plana çıkarken, beyaz ile kombine edilen nude ton turuncular bu sezon da trend olmaya devam ediyor.

Tangerine tango ve kiremit tonları, parlak maviler ve viski tonları, aynı zamanda yeşilin, kahve ile lacivertin birçok tonunu göreceğimiz bir sezon bizleri bekliyor. Turkuvaz ise detayda göze çarpan renklerden olacak.

Yazın canlı renklerinin hakim olduğu koleksiyon, sıcak yazın hareketli geçeceğinin habercisi gibi… Pastel maviler, yeşiller, morlar ve bejler bu sezon en çok tercih edilecek renkler arasında.

Greyder Mağazaları

Greyder, İstanbul’da yer alan; İstanbul 212 Power Outlet AVM, Akbatı AVYM, Bakırköy Ebuziya Cad., Beyoğlu İstiklal Cad., İstanbul Cevahir AVM, Fatih Fevzipaşa Cad., İstanbul Forum AVM, Kale AVM, Kartal Outlet, Maltepe Atatürk Cad., Marmara Forum AVM, Neomarin AVM, Osmanbey Halaskargazi Cad., Optimum Outlet, Pendik 19 Mayıs Cad., Pelikanmall AVYM, Starcity AVM, Viaport Outlet AVM, Gebze Center AVM.

Ankara’da; 365 AVM, Ankara Forum AVM, Ankamall AVM, Atlantis AVM, Antares AVM, Ankara Optimum AVM, Gordion AVM, Kızılay Atatürk Bulvarı, Kızılay AVM.

İzmir’de; Forum Bornova, İzmir Karşıyaka, İzmir Optimum

Bursa’da; Kent Meydanı AVM, Bursa Anatolium AVM, Adana Optimum AVM, Adapazarı’nda; Adapazarı Çark Cad., Antalya Atatürk Cad., Balıkesir Yaylada AVM, Bolu Highway Outlet, Çanakkale Demircioğlu Cad., Çorum Gazi Cad., Eskişehir Espark AVM, Erzurum AVM, Kayseri Forum AVM, Samsun Gazi Cad., Sivas İstasyon Cad. ve Trabzon Kunduracılar Cad. mağazaları ile hizmet veriyor.

http://www.greyder.com/

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT