AB sürecinde Netron’dan anlamlı kampanya!

Alışveriş Alışveriş AB sürecinde Netron’dan anlamlı kampanya!

Tarihler: 06 Eylül 2005 Salı ~ 11 Eylül 2005 Pazar

Firma: Netron

Adres: Cebitt Bilişim Fuarı, Beylikdüzü Beylikdüzü İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2005 ~ Eyl 11, 2005
Netron Teknoloji’den 5.000 kişiye ücretsiz ECDL eğitimi: AB sürecinde Netron’dan anlamlı kampanya!

Netron Teknoloji, 6-11 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek CeBIT Bilişim Eurasia süresince 5.000 kişiye ücretsiz ECDL (Avrupa Bilgisayar Yetkinlik Sertifikası) giriş eğitimi verecek.

Avrupa Birliği’ne üyelik sürecinde bilgisayar okur-yazarlığı giderek önem kazanıyor. Türkiye’de bilgisayar ile tanışmamış kişi sayısı hala çok yüksek. “Türkiye’nin bilişim bilgi merkezi” olma vizyonuyla hareket eden Netron Teknoloji bu alandaki açığı kapatmak üzere anlamlı bir kampanya başlattı. 6-11 Eylül 2005 tarihleri arasında gerçekleştirilecek CeBIT Bilişim Eurasia fuarı süresince 5.000 kişiye Netron Teknoloji tarafından ücretsiz ECDL (Avrupa Bilgisayar Yetkinlik Sertifikası) giriş eğitimi verilecek. Türkiye’nin Avrupa Birliği üyeliği sürecinde bilgisayar okur-yazar oranını artırmayı hedefleyen kampanya “Avrupa Birliği’ne Netron ile girin” sloganıyla ifade ediliyor.

Dünyaca tanınmış bir sertifikasyon programı olan ECDL’nin amacı gerek mesleki gerekse kişisel kapasitede bilgi teknolojileri ve bilgisayar becerileri konusundaki uygulanabilir bilgi yeterliliğini belgelemek. ECDL, tüm dünyada aynı metodu kullanarak sunduğu sertifikayla, temel ve ileri seviyede bilgisayar kullanabildiğini belgelemek isteyen herkese hitap ediyor. ECDL ayrıca çalışanlarının bilgisayar becerilerine yönelik kalitesini ve verimliliğini garanti altına almak isteyen büyük ya da küçük ölçekli, Türk ya da uluslararası, özel ya kamu sektöründeki her şirket için uygun bir belge niteliğinde. ECDL, 139 ülkede kabul gören, 32 dilde sunduğu sınav imkanı ile ayda 300 bin kişinin girdiği bir sertifikasyon olarak oldukça rağbet görüyor.

Fuar süresince Netron Teknoloji standında Netron Bilişim Akademisi (NBA) tarafından fuar ziyaretçilerine yönelik olarak hazırlanan indirim ve kampanyalar hakkında da bilgi alınabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT