Acer'dan Sevgililer Günü İcin Teknolojik Hediyeler

Alışveriş Alışveriş Acer'dan Sevgililer Günü İcin Teknolojik Hediyeler

Tarihler: 23 Ocak 2012 Pazartesi ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Acer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 23, 2012 ~ Şub 14, 2012
Sevgililer günü için sevdiğinizin hayatını kolaylaştıracak teknolojik hediyeler almaya ne dersiniz?

Teknoloji severler için Acer’dan sevgililer günü hediyeleri:

• Kusursuz tasarımı, inanılmaz hafifliği ve 4 kat hızlı internet bağlantısıyla yeni Aspire S3 ultrabook • Pembe ve Lacivert renkleriyle hayatınıza renk katan yeni Iconia A100 tablet • Tam dokunmatik HD deneyim sunan Iconia TAB A501 tablet • 8 saat pil ömrü sunan, Yaban Mersinli Milk Shake, Papayalı Süt, Çilekli Yoğurt ve Muzlu Krema renkleriyle sevgilinizin kalbini fethedecek Aspire One Happy netbook ** Dizüstünde Teknoloji Devrimi: Yeni Acer Aspire S3 Ultrabook Bir dizüstü bilgisayardan neler beklersiniz? Güç, hız, performans, tasarım, yeni nesil teknolojiler, mobil ihtiyaçlarınızın tümünü karşılaması, verimlilik, uzun pil ömrü, hafiflik, kullanım kolaylığı…Dünyanın en büyük ve en yenilikçi teknoloji şirketlerinden biri olan Acer, Yeni Aspire S3 serisiyle beklentilerinizin de üzerinde bir deneyim yaşatacak!

Kusursuz tasarımı, 4 kat hızlı internet bağlantısı, inanılmaz inceliği ve hafifliği, uyku modunda 50 güne kadar süren pil ömrü, hızlı işlemcisi ve geniş sabit disk kapasitesiyle Acer Aspire S3, dizüstünde devrim yaratarak dijital içerik oluşturma için güçlü performansa ek olarak, içerik tüketimi için mobil kullanıcıların özgürlüğünü ve genel bilgisayar deneyimlerini geliştiren ultra hızlı yanıtlama ve etkileşim sunarak dizüstü bilgisayar ve mobil cihazların en iyi özelliklerini bir araya getiriyor.http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/series/aspiresseriesFiyat: 1143$

**Acer Aspire One Happy netbooklar soğuk kış aylarında bile yazın bütün enerjisini yansıtıyor!

Yaban Mersinli Milk Shake, Papayalı Süt, Çilekli Yoğurt ve Muzlu Krema Aspire One Happy’nin yaz, tatil ve egzotik içecekleri anımsatan dört yeni rengi. İster romantik bir ruha sahip olun ister enerjinizle etrafınızı büyülemek isteyin, bu tatlı renkler ruhunuzu yansıtacak. İster evde kullanın ister yolda, Aspire One Happy sizi 8 saate kadar kablo karmaşasından kurtarır, böylece sosyal ağlarınızda olup bitenlerden her zaman haberdar olabilir, okul projelerinizi yolda tamamlayabilir, e-postalarınızı kontrol edebilir veya internette istediğiniz kadar sörf yapabilirsiniz. Şarja gelince… Acer MiniGo adaptör eski 30 W adaptörlerden %40 daha hafiftir ve değiştirilebilir AC çeviriciler sayesinde sorunsuz bir yolculuk geçirmenizi sağlar. Wi-Fi CERTIFIED™ bağlantı ve Fast Ethernet sayesinde hiçbir zaman sanal yaşamınızdan çok uzak kalmaz ve hem kablosuz hem kablolu bağlantıdan yararlanabilirsiniz. Ayrıca Bluetooth® 3.0+HS (isteğe bağlı) ile sadece birkaç saniye içinde fotoğraflarınızı ve müziklerinizi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Her zamanki gibi ince ve hafif olan Aspire One Happy göze batmayacak kadar küçük bir arkadaştır. Aspire One Happy’yi sırt veya el çantanıza koyun ve orada olduğunu unutun. Ürün Fiyatı: 349$+kdv

**Pembe ve Lacivert renkleriyle Mobil eğlencede sınır tanımayan Android 3.2 Tabanlı, 7” Tablet Acer ICONIA Tab A100

Oyun oynamak, sosyal ağlarınızda gezinmek ya da multimedya keyfi yaşamak mı istiyorsunuz? Nerede olursanız olun, yeni Acer ICONIA TAB A100 sayesinde hayalleriniz gerçek olacak. Şık ve kompakt tasarımıyla bu 7” tablet, 410g ağırlığı ile eşsiz bir taşınabilirlik ve süper yüksek performans sunarak mobil deneyiminizi başka bir boyuta taşır. Ayrıca Lacivert ve Pembe renk seçenekleri ile de hayatınıza renk katar!

ICONIA TAB A100 süper akıllı ekran ölçeklendirme uyumluluk moduna sahip en son Android işletim sistemi olan Android 3.2 versiyonunu kullanır. Yani, Android Market'ten daha fazla uygulamaya daha erişebilir ve bunların tadını tabletin 7” ekranında sahip olduğu mükemmel çözünürlükte çıkarabilirsiniz. Android 3.2'nin getirdiği bir başka gelişim ise, artık bilgisayardan USB bağlantısı aracılığıyla erişilebilen tam MicroSD kart desteğidir. Tüm bunların en iyi yanı, kompakt boyutun güçlü performans ile bir araya getirilmiş olmasıdır. Çift çekirdekli NVIDIA®Tegra™ 2 işlemciye sahip olan ICONIA TAB A100, Acer ICONIA TAB serisindeki 10” tablet ile aynı harika performansı sunar.

Mobil Eğlencede Sınır Yok: Bu 7” (1024x600) tümüyle dokunmatik ekrana sahip tablet ile filmlerinizin tadını çıkarabilir, kitap okuyabilir ve Flash 10.3 desteğiyle internette gezinebilirsiniz. En etkileyici yönü ise, kaliteli atari oyunları ve kompleks 3D oyunları çalıştırıp oynayabilecek olmanızdır. Üstelik, 1080p video oynatma ve HDMI çıkışı sayesinde film zevkinizi büyük ekranda çıkarabilirsiniz. Acer ICONIA TAB A100 ayrıca kulaklarınızı da şenlendiriyor: Dolby Mobile teknolojisiyle tamamlanan bu tablet genişletilmiş bas performansı ve ek derinlik ile zengin ve etkileyici sesler sunarak eğlence deneyimini yeni bir boyuta taşıyor.

Bu zengin eğlence deneyiminin üstüne, ICONIA TAB A100, en güzel anlarınızı yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve 720p videolar olarak yakalayabileceğiniz ve sosyal ağlarınıza yükleyebileceğiniz 5MP otomatik odaklı arka kameraya sahiptir. Ve, 2MP ön kamerası ile arkadaşlarınızla canlı sohbetler edebilirsiniz. ACER ICONIA Tab A100 Pembe ve Lacivert renk seçenekleri ile seçkin Teknoloji marketlerin raflarında 379$+KDV’lik fiyat ile yer alıyor.

** Android 3.2 “Honeycomb”lu ‘’ACER ICONIA Tab A501’’

ACER ICONIA Tablet serisinin yeni üyesi, Türkiye’nin ilk ön-yüklü Android 3.2 “Honeycomb” işletim sistemli tableti ICONIA Tab A501, Turkcell işbirliğiyle 3G hızında avantajlı internet paketleriyle birlikte Turkcell İletişim Merkezleri’nde müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Şık, akıllı ve yenilikçi özelliklerle dolu ICONIA Tab A501 bütünüyle yeni bir etkileşim düzeyine ulaşmak üzere Acer Kullanıcı Arayüzü ile birleştirilen ve tabletler için özellikle optimize edilen Android platformunun yeni bir sürümü olan en yeni Android 3.2 “Honeycomb” işletim sistemi ile donatılmıştır.

10,1” tam kapasitif çoklu dokunmatik ekran, her açıdan optimal ekran deneyimi sunar. Alüminyum kasa havalı bir görünüm ve duygu verirken lazer işlemeli dokularla süslenmiş ultra parlak cilalı eloksal kaplama tasarıma hoş bir incelik katar.

Mobil Eğlencede Sınır Yok: Zengin multimedya eğlence deneyimi için tasarlanan ve farklı perspektiflerden daha iyi görüntüler elde etmek üzere yüksek renk doğruluğu sunan geniş görüntüleme açılı, yüksek renk kontrastlı A501 ile nerede olursanız olun HD videolarınızı oynatabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Dâhili HDMI portu ve 1080p çıkış ile tamamlanan bu tableti tam HD büyük ekran televizyonunuzda veya monitörünüzde HD içerik keyfi yaşamak için de kullanabilirsiniz. Ayrıca birçok tablette bulunmayan USB girişi sayesinde diğer cihazlarınızdan dosya aktarımını kolayca yapabilirsiniz.

Yüksek Performans: Acer ICONIA TAB A501, bugüne kadarki en iyi internet deneyimini yaşatmak amacıyla internette gezinme hızını iki kat arttıran ilk mobil çift çekirdekli CPU olan çift çekirdekli NVIDIA® Tegra™ 2 ve Flash 10.1 destekli ultra düşük enerji tüketen (ULP) NVIDIA® GeForce® GPU sayesinde, her yerde optimize HD görüntü, 3D ve konsol kalitesinde oyun ve multimedya oynatımı sunan büyüleyici grafikler ile donatılmıştır. Dahası 1080p HD görüntü oynatımı sayesinde film, fotoğraf ve daha fazlasını büyük ekran TV’de tam HD kalitesinde izlemenin keyfini yaşayabileceksiniz.

Wi-Fi, 3G ve Bluetooth® 2.1 dâhil olmak üzere çoklu bağlantı seçenekleri mobil deneyiminizi maksimuma çıkarır ve sevdiklerinizle her an temas halinde olmanızı sağlar. 5 MP arka kamera ve HD ön kamera görüntü kaydı, görüntülü sohbet veya hızlı bir şekilde fotoğraf çekip Facebook, YouTube ya da Picasa'ya yüklemek için idealdir, ayrıca barkod tarayıcı olarak da kullanılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT