Adidas ile Plajlarda Şıklık ve Rahatlık Bir Arada

Alışveriş Alışveriş Adidas ile Plajlarda Şıklık ve Rahatlık Bir Arada

Tarihler: 17 Mayıs 2012 Perşembe ~ 17 Temmuz 2012 Salı

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2012 ~ Tem 17, 2012

adidas, canlı renkleri ile plajlarda fark yaratacak olan yeni Swim&Beach ürünleri ile şıklığı ve rahatlığı bir araya getiriyor. Canlı renkleri ile göz alan koleksiyonu, bu yıl daha da zenginleşen çok çeşitli aksesuarlar, çantalar, şapkalar, terlikler tamamlıyor. Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Stella McCartney’nin imzasını taşıyan adidas by Stella McCartney Swim Koleksiyonu ise şıklığından plajda da vazgeçemeyenlerin tutkusu olacak.

adidas Swim&Beach Koleksiyonu plajlara canlı renklerin enerjisini, şıklığını ve rahatlığını getiriyor. Maviden yeşile, kırmızıdan mora çok çeşitli renklerin en güzel tonlarını yansıtan koleksiyonda, siyah ve beyazın klasik havasından vazgeçemeyenleri sevindirecek tasarımlar da yer alıyor.

Hızlı kuruyan kumaş teknolojisi, adidas Swim&Beach Koleksiyonu’nun sunduğu konforun temelini oluşturuyor. Bu teknoloji ile üretilen bikini ve mayolar kadınların plaj giysileri içinde her zaman rahat olmalarını sağlıyor.

adidas by Stella McCartney Swim Koleksiyonu ise, dünyaca ünlü tasarımcı Stella McCartney’nin klasik çizgilerini taşıyor. McCartney’nin adidas koleksiyonlarında göze çarpan sade ve modern tasarım anlayışı bu koleksiyonuna da hakim.

2012 plaj trendi yine adidas olacak

adidas canlı renklerin uyum ve enerjisinden plajda da vazgeçmeyen spor tutkunlarına aradıkları her ürünü Swim&Beach Koleksiyonu ile sunuyor.

adidas Swim&Beach Koleksiyonu’nda bikini ve mayoların yanı sıra, şıklığı tamamlayan aksesuarlar da çeşitlendi. Terlikler, şapkalar ve bandanalarla genişleyen koleksiyonda uyumlu desen ve renklerdeki şortlar, etekler ve şort mayolar da 2012 yılında plajların yeni trendlerini yaratmaya aday.

adidas by Stella McCartney Swim Koleksiyonu ürünleri 48 TL ile 192 TL, adidas Swim&Beach Koleksiyonu’nun mayo, bikini, aksesuar ve terliklerinden oluşan kadın serisi 41 TL ile 103 TL, şort ve terliklerden oluşan erkek serisi ise 60 TL ile 125 TL arasında değişen fiyatlarla tüm adidas mağazaları ve yetkili satıcılarında yaz tatilini iple çekenlerin beğenisine sunuluyor.

http://www.facebook.com/adidas

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT