Adidas Originals ST

Alışveriş Alışveriş Adidas Originals ST

Tarihler: 12 Nisan 2011 Salı ~ 12 Mayıs 2011 Perşembe

Firma: Adidas

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2011 ~ May 12, 2011

Adidas Originals, İlkbahar/Yaz 2011 Sezonu’nun ana konseptlerinden biri olarak yeni sokak sporları koleksiyonu adidas Originals ST’yi gençlerin beğenisine sunuyor.

Eğlenceli ve adrenalini yüksek sokak sporlarıyla uğraşanların ilham verici ve hayat dolu yaşam tarzlarından esinlenen ST Koleksiyonu’nun adidas Originals’ın ayrılmaz bir parçası olması bekleniyor. Kadın, erkek ve çocuk serilerindeki ayakkabı, giysi ve aksesuarların birbirleriyle bütünlük sağlamasını amaçlayan koleksiyonda yepyeni ve cesur renkler, grafik desenler ve hoş detaylar bulunuyor. Koleksiyonun canlı ve eğlenceli görünümü, 14-20 yaş arası müzikten, sokak sporlarından, bilgisayar oyunlarından ve gününün büyük kısmını arkadaşlarıyla geçirmekten hoşlanan günümüz gençlerine hitap ediyor.

Genç kızlar için koleksiyonda çok eğlenceli ürünler bulunuyor. Erkeksi tarzdaki kargo şortlar bu koleksiyonda daha feminen bir tarz kazanıyor. Grafik baskılı bol renkli t-shirtler, kapüşonlu montlar, şık tracktoplar ve rahat etekler adidas Originals ST Koleksiyonu’nda öne çıkıyor. Zengin koleksiyonda erkekler için tracktop ve t-shirtler cesur renklerle özgürleşirken, büyük Trefoil logo detaylarıyla oldukça iddialı hale geliyor. CIERO ve ADI EASE modellerinin günümüz kaykay modasına uyarlanmış versiyonları koleksiyonun en dikkat çeken ayakkabı modellerini oluşturuyor.

Yeni adidas Originals ST Koleksiyonu’nda kaykay, snowboard, sörf ve bisiklet sporlarına ilgi duyan, günlük giyiminde de bu spor tarzlarından esinlenen herkes için yeni bir şeyler var. adidas Originals ST Koleksiyonu’nun cesur ve renkli tasarımları, Kaliforniya sahillerinin havalı tarzı, Avrupa’nın kendine özgü entellektüelliği ve Tokyo’nun hareketli yaşam tarzından ilham alıyor.

adidas Originals ST İlkbahar/Yaz 2011 Koleksiyonu, tüm adidas Originals Store’lar ve adidas yetkili satıcılarında meraklılarının beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT