Adl Yaz Ürünlerini Bitiriyor, Ramazan Ayına Özel Kampanya Yaz Bitmeden Son Fiyatlar!

Alışveriş Alışveriş Adl Yaz Ürünlerini Bitiriyor, Ramazan Ayına Özel Kampanya Yaz Bitmeden Son Fiyatlar!

Tarihler: 03 Ağustos 2011 Çarşamba ~ 29 Ağustos 2011 Pazartesi

Firma: AdL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 3, 2011 ~ Ağu 29, 2011

Yaklaşık Türkiye genelinde 300 satış noktası bulunan Adil Işık Grup, 2011 İlkbahar-Yaz sezonunda da tüketiciye geniş ürün yelpazesi ve yaz modasının hit ürünleriyle Ağustos ayında %70’e varan indirimler sunarak yaz ürünlerini bitiriyor.

AdL; modern ve şehirli genç kadının her ortamda ve her saatte giyebileceği trendy tasarımları, farklı renk alternatifleri ve rahat kalıpları kullanırken modanın kalbini elinde tutmaya devam ediyor.

Tulumlar, elbiseyi andıran tulum şortlar, 70’lerin unutulmaz bol paça pantolonları, havuç pantolonlar ve elbise tarzında ince denim tunikler, birbirinden şık etekler, ceketler, gömlekler ve sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezi elbiseleriyle 2011 İlkbahar-Yaz koleksiyonu adl mağazalarında %70’e varan son indirimlerle, tarzınızı yansıtacak parçaları seçmeleri için müşterilerini mağazalarına davet ediyor.

Codentry’de %70’e Varan İndirimler
Adil Işık Group`un genç yüzü, Codentry, stilinin ön plana çıkmasını sağlayan, farklı ve eğlenceli tasarım detayları içeren trendy ürünleriyle, tarzını önemseyen, enerjik, rahat, genç ve genç hissedenlere Ağustos ayında %70`e varan indirimler sunarak yaz ürünlerini bitiyor.


Codentry İlkbahar/Yaz 2011 koleksiyonunda 70`lerdeki ``Hippy Hareketi`` ve genç ruhu ile yaza damgasını vuruyor. Şehirli, dinamik, %100 kendine güvenen bir duruşa sahip her sezonun vazgeçilmezi olan fit siluetlerin yanı sıra, düşük bel geniş paça pantolonlar, çıtır desenli elbise ve tulumlar ince detaylarla birleşerek zengin Codentry İlkbahar/Yaz 2011 koleksiyonunu %70’e varan son indirimlerle genç müşterilerini mağazalarına davet ediyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT