Advanced Finish Digital Buharlı Ütü Morphy Richards`tan

Alışveriş Alışveriş Advanced Finish Digital Buharlı Ütü Morphy Richards`tan

Tarihler: 03 Kasım 2008 Pazartesi ~ 10 Kasım 2008 Pazartesi

Firma: Morphy Richards

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2008 ~ Kas 10, 2008
Bir ütüden çok daha fazlası
Advanced Finish Digital Buharlı Ütü Morphy Richards`tan

Dünyaca ünlü İngiliz elektrikli ev aletleri markası Morphy Richards`tan bir ütünün ötesinde bir ürün… Özel buhar haznesi ve turbo hızlandırıcısı sayesinde Avrupa`nın en güçlü şok buhar performansı sunan ütüsü, 30 gün memnuniyet garantisiyle sizin… Üstelik, tanıtım kampanyası boyunca fiyatı 279 yerine 229 YTL.

Bristol Üniversitesi bilim adamları tarafından Morphy Richards için özel olarak geliştirilen ütü, hassas elektronik ısı kontrol paneli ve tek tuşla programlama özelliğine sahip. 120 gr şok buhar ile kumaşın derinine işleyen yüksek hızda buhar sağlayan bu özel ütünün, 350 ml su haznesi var.

Yumuşak ve ergonomik tutuşlu, daimi kireç önleyici filtreli ütü, otomatik kapanmasıyla emniyetli, seramik tabanıyla giysileriniz için mükemmel… 3 metrelik kordonuyla istediğiniz yere uzayabilen ütünüzle artık ütü keyfi başka bir boyuta taşınıyor.

Bu özel ütü En Plus, Darty İstinye Park, Merit, Evkur, hepsiburada.com, Teknosa ve seçkin beyaz eşya mağazalarında sizleri bekliyor...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT