After Nine`dan iki hizmet Nite Porter / Pick-Up

Alışveriş Alışveriş After Nine`dan iki hizmet Nite Porter / Pick-Up

Tarihler: 06 Mart 2006 Pazartesi ~ 10 Mart 2006 Cuma

Firma: After Nine

Telefon: 0212 259 55 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 6, 2006 ~ Mar 10, 2006

Günün tüm yoğunluğu ve yorgunluğu içerisinde kuru temizlemeciye gidip giysilerinizi teslim etmek ve daha sonra onları almak için yeniden gitme külfetinden sizi kurtarıyoruz.

Kuryelerimiz belirteceğiniz saatte evinizden giysilerinizi alıyor. Ve en geç 2 gün içerisinde yine evinize teslim ediyor. Böylelikle gün içerisinde kaybedeceğiniz zamanı size kazandırmış oluyoruz. Fiyat listesini www.after-9.com ‘dan PICKUP logosuna tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Gece eğlencesi devam ederken alınan alkol yüzünden ehliyetini kim kaptırmak ister…? Ya da güven içinde gecenin keyfini kaçırmadan evinize ulaşmayı kim istemez…? After 9 size özel şoför temin etme hizmetine başlıyor. Yapılacak tek şey internet üzerinden alacağınız hizmete dair detayları belirtmek ve hizmet sözleşmesini onaylamak ya da acil hizmet hattından After 9 yetkilisini arayıp aynı bilgileri vererek talepte bulunmak. After 9; ön rezervasyon sahiplerine 30 dakika, acil taleplere 1 saat içinde özel şoför temin ederek, güvenle gitmek istedikleri yere kendi arabalarının konforunda ulaşmalarını sağlayacak. Ayrıca size başka neler kazandırıyoruz? Ertesi gün arabayı aldırma telaşı ve bu süreç içerisinde doğacak taksi masraflarınızda ortadan kalkmış oluyor. Detaylı bilgi için www.after-9.com / Sipariş Hattı : 0212 259 55 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT