Ahmet Özhan`dan Tasavvuf Albümü

Alışveriş Alışveriş Ahmet Özhan`dan Tasavvuf Albümü

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 17 Ekim 2006 Salı

Firma: Ahmet Özhan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 17, 2006
Ahmet Özhan’dan tasavvuf albümü

Ahmet Özhan, sevenlerinin karşısına tasavvuf müziği albümüyle çıktı. Tasavvuf müziğini, yıllar önce ilk defa geniş kitlelere ulaştıran ve sevdiren Ahmet Özhan, Ramazan ayı ile ilgili bilinen ve yeni bestelenen ilahilerden oluşan “Ramazan İlahileri” adlı bir albüm çıkarttı. Akustik Müzik ve İstanbul Organizasyon’un ortak yapımı olan “Ramazan İlahileri”, aynı zamanda beş albümden oluşacak “Meşk” isimli bir tasavvuf müziği projesinin ilk albümü.

Önemli dini ay ve günlerle ilgili beş albümden oluşacak “Meşk” projesinde bu albümden sonra, “Hac İlâhileri” isimli albüm yayınlanacak. Daha sonra sırasıyla; “Ehl-i Beyt İlâhileri”, “Peygamberimiz’e İlâhiler” ve “Tevhid İlahileri” isimli albümler müzikseverlere sunulacak.

Toplam 15 parçadan oluşan “Ramazan İlahileri” albümünün tanıtımını Ihlamur Kasrı’nda düzenlenen basın toplantısıyla yapan Ahmet Özhan, “Çok güzel bir albüm oldu. Mübarek Ramazan ayıyla da bütünleşecek bir albüm. Ramazan ayı boyunca vereceğimiz konserlerle de halkımızla buluşturacağız” dedi.

“Donandı Her Yer Kandiller İle” isimli eserine de klip çeken Ahmet Özhan’ın albümü müzik marketlerde yerini aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT