Ahşap ve Metalin Mutfaktaki Muhteşem Uyumu

Alışveriş Alışveriş Ahşap ve Metalin Mutfaktaki Muhteşem Uyumu

Tarihler: 03 Mart 2008 Pazartesi ~ 08 Mart 2008 Cumartesi

Firma: Demsaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2008 ~ Mar 8, 2008
AHŞAP VE METALİN MUTFAKTAKİ MUHTEŞEM UYUMU
Demsaş, zıt materyallerin büyük bir uyumla tasarıma dönüştüğü modeli “LİDO”yu, mutfakta estetik arayanlar için satışa sundu.

Demsaş, ahşabı alüminyum ile birlikte kullanarak modern bir yaşam alanı sunuyor. Modern görünümü kadar işlevselliği de ön plana çıkan serinin, tüm raf ve çekmeceleri maksimum kullanım alanı yaratıyor. Alüminyum kapaklara uygun kulplar ve cam kapaklı üst raflar modele farklı bir hava veriyor. Özellikle ankastre mutfak ürünlerini kullananlar için ideal bir seçenek olan Demsaş “Lido” modeli, elit ve çarpıcı görünümüyle kalite ve estetiği bir arada sunuyor.

Demsaş Şubat ayı boyunca boyunca, tüm mutfak ve banyo mobilyalarını yüzde 30 indirimli satışa sunuyor...
Yeni ev alanlar, yeni evlenecekler ya da evinde değişiklik yapmak isteyenler için kaçırılmaz fırsat olacak “Demsaş Kış Kampanyası” karlı bir alışveriş sunuyor. Nakit ödemede yüzde 30, kredi kartına 12 ay vade ile satışlarda yüzde 20 indirim sunan İstanbul başta olmak üzere, Bodrum, Antalya, İzmit, K.K.TC’de bayisi bulunan firma, toplam 10 noktayla müşterisine ulaşıyor. Demsaş, Ocak ve Şubat aylarında cazip fiyatlarıyla, evlerinde yenilik isteyenleri bekliyor.
Bilgi için: www.demsas.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT