Aidata Altima 6113 ile Geleceğin Teknolojisini Şimdiden Yakalayın

Alışveriş Alışveriş Aidata Altima 6113 ile Geleceğin Teknolojisini Şimdiden Yakalayın

Tarihler: 05 Şubat 2007 Pazartesi ~ 06 Şubat 2007 Salı

Firma: Aidata

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2007 ~ Şub 6, 2007

AİDATA ALTİMA 6113 İLE GELECEĞİN TEKNOLOJİSİNİ ŞİMDİDEN YAKALAYIN

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK BİLGİSAYAR ÜRETİCİLERİNDEN AİDATA, AİDATA ALTİMA 6113 NOTEBOOK İLE KULLANICILARINA TEKNOLOJİNİN EN SON VE GELİŞMİŞ ÖRNEĞİNİ SUNUYOR.

Teknolojinin sınırsız dünyasına güçlü bir adım atmak isteyenlere Aidata’dan reddedemeyecekleri bir teklif geliyor; Altima 6113 notebook.Üstün performanslı Aidata Altima 6113 ile ister DVD izleyin,ister Mp3 dinleyin yada kamera ile sevdiklerinizin fotoğrafını çekin.

1.83 GHz hızlı Intel Core Duo T2400 işlemcili Aidata Altima 6113 notebook, güçlü özellikleri ve şık tasarımı ile sıradışı bir performans çiziyor.Yalnızca 2.1 kg ağırlığında olan esnek ve şık tasarımlı Aidata Altima 6113’ü yanınızda kolaylıkla taşıyabilir ve bir dizüstü bilgisayara sahip olma ayrıcalığını her gittiğiniz yerde yaşayabilirsiniz. Orijinal Windows XP Home Edition Türkçe işletim sistemi ile birlikte sunulan Aidata Altima 6113’ün dikkat çeken diğer özellikleri arasında 20.000 mp3 müzik ya da 25 DVD kalitesinde filmi kaydetmenize yeterli olacak 100 GB’lık sabit diski, geniş parlak ekrana sahip 12.1 inç WXGA TFT ve size kesintisiz veri aktarımı imkanı sağlayacak olan entegre Bluetooth ile 1.3 Mega Pixel çözünürlüklü kamera sayılabilir.

Aidata Altima 6113 sahip olduğu üstün özellikleri sayesinde kullanıcılarına teknolojinin en son ve gelişmiş faydalarından yararlanma fırsatını sunuyor. Li-Ion smart bataryası ile 6 saate kadar bekleme süresine sahip olan Aidata Altima 6113 ile ofisinizin veya evinizin dışında iken bile uzun süre çalışmaya devam edebilir, yüksek çözünürlüklü TV destekli 2 adet TV çıkışı sayesinde ise geleceğin teknolojisini bugünden yakalayabilirsiniz.

Aidata Altima 6113’ün 3 adet USB 2.0 çıkışı ile fotoğraf makinesi, kamera gibi elektronik aletlerinizden bilgisayarınıza hızlı biçimde veri aktarabilir ve bilgisayarınızdan aldığınız keyfi daha da artırabilirsiniz. Aidata Altima 6113’ün dikkat çekici bir diğer özelliği de bilgisayarınızı bir konser salonuna çevirecek olan 7.1 Djital ses çıkışları ile 3D ses teknolojisini destekleyen 2 adet stereo hoparlörü..

İki yıl garanti süresi ile satılan Aidata Altima 6113 notebooku;Vakıfbak, Maximum, World, Advantage, Axess, Cardfinans ile 12 ay vade imkanı ile satın alınabilirsiniz. Altima 6113 notebook satış fiyatı KDV hariç 1.572 Dolar’dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT