Aidata Bahar Kampanyası Başladı

Alışveriş Alışveriş Aidata Bahar Kampanyası Başladı

Tarihler: 27 Mart 2006 Pazartesi ~ 31 Mart 2006 Cuma

Firma: Aidata

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2006 ~ Mar 31, 2006
TEKNOLOJİ KAMPANYADA
AIDATA BAHAR KAMPANYASI BAŞLADI. YENİLENEN ÇİZGİSİ VE YEPYENİ ÜRÜNLERİ İLE AIDATA’YA SAHİP OLMANIN VE TEKNOLOJİ İLE TANIŞMANIN ŞİMDİ TAM ZAMANI!..

Teknoloji dünyasının kullanıcı dostu Aidata, “ÖĞRENİRKEN, ÇALIŞIRKEN, KAZANIRKEN, EĞLENİRKEN VE DİNLENİRKEN HER AN YANINIZDA” sloganıyla bir ay sürecek yepyeni bir bahar kampanyasına başladı.
Avantajlı bahar fiyatları ve cazip taksit imkanları sunan Aidata’nın yeni kampanyasında farklı ihtiyaçlara göre 4 ayrı seri yer alıyor. “DÜNYAYI YANINIZDA TAŞIYIN” sloganı ile sunulan AIDATA Altima serisi, 8 farklı notebook modeli sunuyor. Aidata bu serisinde entegre kamera ve wireless card teknolojisi ile istediğiniz her an her yerde yaşama bağlanmanızı sağlıyor. Eğitimi kalem kağıdın çok ötesine taşıyan Aidata Optima Serisi, özellikle öğrencilerin ve bilginin peşinde olanların tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bilgi ve iletişim dünyasının kapılarını aralayan, eğitimi daha hızlı ve kolay hale getiren, internet, müzik, film ve oyunlarla bilgiye keyif ekleyen bu seri sadece 575$ +KDV özel fiyatıyla kampanyada öne çıkıyor. Her öğrenciye bir bilgisayar hedefiyle hazırlanan Aidata’nın bu serisi, ebeveynler için de güvenle seçebilecekleri bir teknoloji sunuyor.

İş dünyasının gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek üstün teknoloji ile donanan Aidata Spectra Serisi’nde 11 ayrı model yer alıyor. Farklı iş alanlarının kullanım beklentilerine göre seçenekler sunulan Aidata’nın bu serisi, iş hızına destek oluyor ve farklı fiyat aralıkları ile “KULLANICI DOSTU “ sloganını destekliyor. Bilgisayar dünyasına “EĞLENCE” kavramını yerleştiren ürünleri ile son dönemlerde dikkat çeken Aidata, bu kampanyaya dahil ettiği MULTIMA serisinde yaşam konforunu zirveye çıkarıyor. Aidata AS-4330 Home Theatre PC/Multimedia Center, 2.40 Ghz işlemci hızı, 128 Mb görüntü özelliği, entegre 6 kanal ses, dvd yazıcı dual, 10/100 entegre ethernet, kablosuz klavye, optik Mouse özellikleriyle eğlenceyi teknoloji ile buluşturuyor. TV tuner, uzaktan kumanda, dokunmatik ön panel kontrolü, bilgisayarı açmadan TV ve DVD izleme, müzik; MP3, radyo dinleme olanakları sağlayan AIDATA Multima serisi, “EĞLENİRKEN BENİMLE” sloganı ile dikkat çekiyor.

Microsoft Windows XP Media Center Edition yüklü Aidata Multima Serisi, evinizi gerçek bir “MEDYA ÜSSÜ”ne dönüştürebilmek için benzersiz 8 ayrı model sunuyor. İstediğiniz her an oyun, internet, müzik, iletişim olanağı sağlayan AIDATA, hayatın her alanını tüketicisi ile paylaşmayı hedefliyor.
AIDATA BAHAR KAMPANYASI FİYAT ARALIĞI :
AIDATA ALTİMA SERİSİ : 965 $ - 1555$ (KDV HARİÇ)
AIDATA OPTİMA SERİSİ : 575 $ - 659 $ (KDV HARİÇ)
AIDATA SPECTRA SERİSİ : 629 $ - 854 $ (KDV HARİÇ)
AIDATA MULTIMA SERİSİ : 899 $ - 1099 $ (KDV HARİÇ)
www.aidata.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT