Aidata ile Canınız Sıkılmasın!

Alışveriş Alışveriş Aidata ile Canınız Sıkılmasın!

Tarihler: 21 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 22 Ağustos 2006 Salı

Firma: Aidata

Telefon: (0212) 213 58 88

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2006 ~ Ağu 22, 2006
CANINIZ SIKILMASIN!..
TATİLE ÇIKAMADIYSANIZ AIDATA MULTIMA SERİSİ SİZE GÖRE.. UZAKTAN KUMANDALI AIDATA MULTIMA SERİSİ İLE TEK TUŞA BASARAK TELEVİZYON SEYREDİYOR, DVD İZLİYOR, MÜZİK DİNLİYOR, OYUN OYNUYOR, FOTOĞRAFLARINIZI YÜKLEYİP E-ALBÜMÜNÜZÜ GEZEBİLİYORSUNUZ. BİLGİSAYARI BİR “EĞLENCE MERKEZİ”NE DÖNÜŞTÜREN AIDATA MULTIMA SERİSİ, EVİNİZDEN ÇIKMADAN TATİL KEYFİNİ AYAĞINIZA GETİRİYOR.

AIDATA, eğlence ve bilgi dünyasına yönelik ürünü Multima Serisi ile eğlencenin kapılarını aralıyor. Bir bilgisayardan beklediğiniz tüm teknolojik çözümleri sunan Aidata Multima serisi ek olarak, Televizyon, DVD, Radyo, Müzik seti, oyun ve e-albüm ayrıcalıkları sunuyor. Microsoft Windows XP Media Center Edition yüklü Aidata Multima serisi, tek bir üründe farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.

İstediğiniz her an oyun, internet, müzik, iletişim olanağı sağlayan Aidata Multima serisinde 7 farklı teknoloji sunan yedi ayrı seçenek yer alıyor. 689$’dan başlayan Aidata Multima Serisinde yer alan tüm modeller son teknoloji ile donatılmış. Eğlence ve bilgi buluşması olarak tanımlanabilecek bu seri, farklı ihtiyaçlara cevap veriyor.

AIDATA’nın eğlencenin sınırlarını zorlayan Multima serisi eğlenceyi ciddi bir konu olarak önemsiyor. Yaşam konforu ve eğlence teknolojisi sunan Aidata Multima Serisi’nde yer alan modeller, donanımıyla hem bilgisayar özellikleri taşıyor hem de ister bilgisayarınız açık çalışırken isterseniz bilgisayarı açmadan TV ve DVD izleme, müzik, MP3, Radyo Dinleme imkanı sağlıyor. Uzaktan kumanda, dokunmatik ön panel kontrolü ve Aidata hoparlör gibi aksesuarlarla zenginleştirilen seçenekler Aidata tutkunlarına teknoloji keyfini yaşatıyor.

“Bize Göre Teknoloji Hizmete Dönüşünce Değerlidir” sloganını kullanan Aidata, yeni ürünleri ve yepyeni seçenekleri ile teknolojiyi sıkıcılıktan kurtarıyor. Dünyaya bağlanırken eğlenmek, çalışırken keyif almak ve tek bir üründe eğlence ve yaşam konforuna sahip olmak istiyorsanız Aidata’nın Multima serisini görmenizi tavsiye ediyoruz.
www.aidata.com.tr
AIDATA DANIŞMA : (0212) 213 58 88

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT