Airties AP-400 ile Kablosuz Ağınız Ham Daha Güvenli, Hem Daha Geniş

Alışveriş Alışveriş Airties AP-400 ile Kablosuz Ağınız Ham Daha Güvenli, Hem Daha Geniş

Tarihler: 30 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: Airties

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2007 ~ Ağu 1, 2007
AIRTIES AP-400 İLE KABLOSUZ AĞINIZ HEM DAHA GÜVENLİ, HEM DAHA GENİŞ

AirTies AP-400 ile ofis içinde kablo kirliliği tarihe karışıyor, üstelik güvenlikten de ödün vermeden, özellikle bünyesinde teknik elemanı olmayan kurumlar sadece birkaç tıklamayla misafirlerinin güvenli bir şekilde internete bağlanmasını sağlıyorlar. Tüm iş alanlarında en yüksek kapasitede geniş bant internet erişimi sağlamak için yeni teknolojilere sahip ürünler sunan AirTies, piyasaya yeni çıkardığı AP-400 Kablosuz Erişim Noktası ile KOBİ’lerin ofis içi iletişim performansını en üst seviyeye çıkartıyor.
AP-400, sadece bir erişim noktası değil, yeni teknolojileri de içinde barındıran bir ürün. Standart olarak kablosuz ağa bir başka kullanıcı dahil edildiğinde ağın güvenliği tehlikeye girmektedir. AP-400 ile aynı kablosuz ağ üzerinde, şirkete gelen misafirlerin güvenli ağı kullanması sağlanırken şirket bilgilerine ulaşması engellenebiliyor. Kullanılan bu teknolojinin adı: Multiple SSID. AP-400 ürününde bulunan bu özellik, ofis ağının güvenceye alınmasını sağlıyor.

AirTies Mesh Networks Teknolojisi ile kurum içinde birçok AP-400 birbirine dakikalar seviyesinde tanıtılıp bağlanıyor ve şirketin kablosuz bilgisayar ağı istendiği kadar genişletilebiliyor. AirTies Mesh teknolojisi ile kolay ve ekonomik bir şekilde kablosuz ağ genişlemekte ve böylece ağ bağlantısı sorun olmaktan çıktığı için şirket içinde herkes istediği yerde çalışabilirken bir noktadan diğerine taşınmak, sorun olmaktan çıkıyor.
AP-400 sayesinde şirketlerin bilgisayar altyapılarındaki tüm kablo yükü ortadan kalkıyor. Böylece şirketin içinin kablolanmasından, oturma düzenlerinin kurulmasına kadar önemli bir maliyet avantajı doğuyor. Şirketlerin çalışma alanlarının genişliği, çevreleyen duvarlar ve farklı katlara yayılma oranı ne olursa olsun en uzak noktasına kadar kablosuz kapsama alanınızın genişletilebilmesi de mümkün hale geliyor.

54Mbps veri iletişim hızına, 4 LAN ve 1 WAN portuna sahip AirTies AP-400 kablosuz erişim noktasına 4’lü çalışma grupları kablo çekmeden networke bağlanabiliyor. Değiştirilebilir anten seçeneği sayesinde AP-400’e istenilen güçte bir anten takarak, kablosuz ağı ofisin en uzak noktasına kadar en yüksek performansta genişletmek mümkün oluyor.
İstendiğinde güvenlik nedenleriyle ağ bağlantılarının sınırları sanal ağlar yaratılarak küçültülebiliyor. Bu da ürünün VLAN özelliği ile gerçekleştirilebiliyor. Böylece şirketlerin içinde muhasebe ve insan kaynakları gibi kritik verilere sahip birimlerin bilgileri, fiziksel olarak aynı ağdaki diğer çalışanlardan gizlenebilmiş olabiliyor.

Ürünün bir diğer özelliği de daha önce satışa sunulan aynı aileye ait AP-301 kablosuz erişim noktası cihazları ile uyumlu bir şekilde çalışması. 7/24 Teknik Destek, 3 yıl garanti gibi ayrıcalıklı hizmetler ile sunulan AirTies AP-400, yüksek performanslı ve kesintisiz kablosuz erişim çözümü arayan kurumlar için, teknoloji mağazaları ve AirTies satış noktalarında satışa sunuldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT