Aisha İstanbul ile Spa Keyfini Evinizde Yaşayın

Alışveriş Alışveriş Aisha İstanbul ile Spa Keyfini Evinizde Yaşayın

Tarihler: 28 Şubat 2011 Pazartesi ~ 28 Mart 2011 Pazartesi

Firma: Aisha İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2011 ~ Mar 28, 2011

Ülkemizin ilk Doğal Kozmetik ve Aromaterapi markası Aisha İstanbul’un spa ürünleriyle kendinizi şımartın.

Aromaterapinin iyileştirici ve rahatlatıcı gücünü doğal ürünlerle bir araya getiren Aisha İstanbul ile Spa Keyfini Evinizde Yaşayın, spa keyfini evinize taşıyor. Tüm duyuları etkileme gücüne sahip aromaterapi öz yağlarından oluşan Aisha İstanbul’un ev ürünleri, hem bedensel hem de zihinsel olarak rahatlamanızı sağlıyor.

Doğal kokularını Aisha İstanbul’un banyo ve vücut serisinde kullandığı 4 ana aromadan alan mumlar, yüksek kalitede esanslar kullanılarak hazırlanan oda parfümleri ve Aisha İstanbul’un hazırladığı Yasemin serisinde yer alan ürünler aromaterapideki en nadide ve pahalı aromalardan olan Saf Mısır Yasemini (jasminium grandiflorum) ile kokulandırıldı. Bu harika aromaya tatlı portakal, sandal ağacı, ylang ylang ve Hindistan’ın incisi Nag Champa öz yağları da katılarak seksi, gece gündüz her an içinize işleyen yoğun bir parfüm yaratıyor.

Yaseminli Vücut Arındırıcısı, içeriğindeki aynı safa çiçeği yağı, üzüm çekirdeği ve kayısı çekirdeği gibi organik saf yağlarla kış aylarında kuruyan ciltleri ölü hücrelerden arındırarak kan dolaşımı ve hücre yenilenmesini hızlandırıyor. Sedatif ve rahatlatıcı faydalarından dolayı gece kullanımı için birebir olan Yaseminli Banyo Yağı ise kuvvetli bir afrodizyak olduğu için soğuk kış gecelerinizi ısıtıyor. aisha’nın Spa serisinin kare ası ve banyo keyfinin önemli bir parçası olan Yaseminli Banyo Tuzu’nun içeriğindeki ölü deniz tuzuna, besleyici ve parlaklık veren jojoba ve kayısı çekirdeği yağları ile hücre yenileyici aynı safa çiçeği yağı da eşlik ediyor.

Sakinleştirici etkisi bulunan banyo tuzu, yasemin, tatlı portakal, sandal ağacı, ylang ylang ve Nag Champa öz yağları ile tamamlanıyor. Banyo keyfinin ardından dinlendirici ve rahatlatıcı çay saatinde Aisha İstanbul’un özel olarak hazırlanmış çay setinde yer alan el ile şekillendirilmiş seramik çaydanlık, eski Baharat Yolunun olağanüstü atmosferini evinize taşıyor. Doğal toprak renklerine sahip, özel tasarımlı seramik fincan ise çayınızı yudumlamayı, bambaşka bir zevk haline getiriyor. Rahatlatıcı ve dinlendirici spa keyfinin ardından yüksek aromasına göre enerjinizi arttıran ya da uyumanızı kolaylaştıran yastık spreyleriyle uykunun tadını doyasıya çıkartabilirsiniz.

Aisha İstanbul’un rahatlatıcı boyun yastığı, pirinç ve buğday taneciklerini, lavanta, melisa, nane, adaçayı, papatya, anason ve ıhlamur çiçekleri ile harmanlayarak günün gerginliğini üzerinizden atmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca özel bir teknikle hazırlanan lavantalı rahatlatıcı göz yastığı ile konforunuzu tamamlayabilirsiniz.

Body Butter Serisi

Aisha İstanbul’un lavanta, zencefil, yasemin ve turunçgiller içerikli body butter serisi, soğuk kış günlerinde vücudu tazeliyor, koruyor ve nemlendiriyor. Özellikle dirsekler, topuklar, eller ve hatta bebek poposu için cildin ihtiyaç duyduğu bakımı sağlayan Body Butter Serisi, kan dolaşımını da hızlandırma etkisine sahip.

Aisha’nın Bahçesinden

Aisha İstanbul, ürünlerindeki doğal özlerden, ambalaj malzemesine kadar, koleksiyonundaki bütün ürünler için teker teker araştırmalar, çalışmalar ve testler yapıyor. Ürünlerinin % 100 içeriği doğal ürünlerden, % 60‘ı ise sertifikalı organik hammaddelerden oluşan ülkemizin ilk doğal kozmetik ve aromaterapi markası aisha İSTANBUL, tasarım ve hazırlanma aşamasında Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kozmetoloji Bölümü ile birlikte çalışıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT