Akay, 2009 Koleksiyonu ile Karşınızda!

Alışveriş Alışveriş Akay, 2009 Koleksiyonu ile Karşınızda!

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 18 Nisan 2009 Cumartesi

Firma: Akay Gelinlik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 18, 2009
AKAY 2009 KOLEKSİYONU İLE KARŞINIZDA
Her gelinin rüyasını süsleyen AKAY 2009 Koleksiyonu ile gelin adaylarının karşısına çıkıyor.

Her sezon olduğu gibi bu sezon da modellerindeki özgün tasarımlarıyla asaleti ve zarafeti,romantik dokunuşlarıyla birleştiren Akay 2009 koleksiyonu nu gelin adaylarının beğenisine sunuyor.
Kişiye özel dikimi ile yıllardır hizmet veren Akay en özel anınızı ölümsüzleştirmek için 2009 sezonunda her zevke hitap eden 60 parçadan oluşan yepyeni bir koleksiyonla tüm gelin adaylarını mağazalarına davet ediyor.

Elegance koleksiyonu Peri Kızları için hazırlanmış.Sizde Danteller,Fiyonklar uzun kabarık eteklerden hoşlanıyorsanız swaroski ve kristal taşlarla bezenmiş ışıltı saçan bir gelin olmak istiyorsanız bu koleksiyondan vücüdunuza ve zevkinize en uygun gelinliği seçmek için geç kalmayın.

Simple Luxury koleksiyonu ise sehirli yaşamın çalışan kadınları kendinden emin gelin adayları için hazırlanmış.Yalın çizgilerden oluşan kreasyon sade bir gelinlikle de şık olunabileceğinin bir ispatı…
Her geçen gün kendini yenileyen ve evlilik hazırlığındaki gelin adaylarına daha fazla alternatif sunan Akay Gelinlik bu sezon da adından uzun süre söz ettireceğe benziyor.

Tüm 2009 modellerine Akay Nişantaşı,Erenköy,Bakırköy şubelerinden İstanbul dışında da Ankara,Bursa ,Samsun ve Eskişehir mağazaların dan ulaşabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için:www.akay.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT