Akay`ın 2010 Gelinlik Koleksiyonu Kadınların Özgür Ruhunu ve Asaletini Yansıtıyor

Alışveriş Alışveriş Akay`ın 2010 Gelinlik Koleksiyonu Kadınların Özgür Ruhunu ve Asaletini Yansıtıyor

Tarihler: 16 Şubat 2010 Salı ~ 16 Mart 2010 Salı

Firma: Akay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2010 ~ Mar 16, 2010

Kadınların özgür ruhunu hissettirecek, rahat ve bunun yanında şıklığın tüm asaletini yansıtan özgün modellerin yer aldığı Akay’ın 2010 Gelinlik Koleksiyonu; kariyer sahibi, modern, çalışkan ve modaya düşkün kadınlardan ilham alınarak tasarlandı.

Farklı ve yalın çizgilerin bir araya geldiği birbirinden çarpıcı modellerden oluşan Akay’ın 2010 Gelinlik Koleksiyonu, sade bir gelinlikle de şık olunabileceğini gösteriyor.

Modeller ayrıca, dantellerin ve kumaşların farklı kullanımları, yakalardaki hareketler, yeni formlar, kristal taşlar ile incili işlemelerin sıkça kullanıldığı elbise formları ile de dikkat çekiyor.

Akay, gelinlik modellerinin yanı sıra aksesuarlarıyla da göz dolduruyor. Bir bütünlük elde edilebilmesi için baş ve duvak seçenekleri ile keseler her gelinliğe özel olarak tasarlanıyor.

AKAY PREMIUM 1 MART’TA KUYUMCUKENT’TE!
Türkiye’nin en büyük gelinlik markası Akay, Kuyumcukent Wedding Mall Alışveriş Merkezi içerisinde görkemli bir mağaza açıyor. 1 Mart’ta hizmete girecek olan Akay Premium; tüm gelinlik modellerinin yanı sıra abiye koleksiyonunun da yer alacağı onlarca farklı seçeneklerle seçiminizi kolaylaştıracak.

Yeni konsept mağazasıyla gelinlik alışverişine faklı bir anlayış getirecek olan Akay Premium, 2500 m²’lik alanda sunacağı hizmetlerle gelinlik seçimini daha zevkli bir hale getirecek.

Yeni koleksiyonu ile 2010 sezonunda da adından uzun süre söz ettirecek olan Akay, evlilik hazırlığındaki gelin adaylarını büyülü dünyasına davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT