Akay`ın Yeni Sezonu ile Hayaller Gerçek Oluyor

Alışveriş Alışveriş Akay`ın Yeni Sezonu ile Hayaller Gerçek Oluyor

Tarihler: 12 Ocak 2009 Pazartesi ~ 18 Ocak 2009 Pazar

Firma: Akay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2009 ~ Oca 18, 2009
Akay’ın Yeni Sezonu ile hayaller gerçek oluyor
Her sezon olduğu gibi bu sezonda çok çeşitli ve zengin gelinlik modelleriyle gelin adaylarının rüyalarını Akay süsleyecek.
Özgün tasarımlarıyla asaleti ve zarafeti, romantik dokunuşlarıyla birleştiren Akay 2009 gelinlik koleksiyonunu sizlerin beğenisine sunuyor.

Hayatın en güzel anları, en kısa anlara sığdırılanlardır, sevdiğinizle hayatınızı birleştireceğiniz o özel anda kusursuz görünmek gelin için en önemli unsurdur. Birlikteliğinize sevdiğinizle adım attığınız bu özel gününüzde kişiye özel dikimiyle yıllardır hizmet veren Akay,bu güzel anınızı ölümsüzleştirmek için 2009 sezonunda her tarza ve her zevke uygun gelinlik modelleriyle koleksiyonunu açtı.

Adım attığınız bu özel gününüzde rüya gibi bir gelinliğe sahip olmak istiyorsanız yeni sezon ürünleriyle Akay Butiklerine uğramalısınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT