Akıllara Durgunluk Veren İncelik: Love Reference

Alışveriş Alışveriş Akıllara Durgunluk Veren İncelik: Love Reference

Tarihler: 20 Ekim 2009 Salı ~ 20 Kasım 2009 Cuma

Firma: Love Reference

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 20, 2009 ~ Kas 20, 2009

Tasarımın ve teknolojinin en üst noktada birleştiği LOEWE’ nin en yeni modeli LOEWE REFERENCE, kullanıcılarına yine LOEWE farklılığını sunuyor. Benzersiz ultra inceliği ile adeta bir sanat eseri görümünde olan LOEWE REFERENCE, Reference Sound Stand Speaker, Reference Sound Subwoofer ve Reference Mediacenter ile evinizin her köşesinde kullanabileceğiniz mükemmel bir sistem sunuyor.

Enkay Group bünyesinde bulunan LOEWE’ nin göz kamaştırıcı yeni ürünü LOEWE REFERENCE, kullanıcılarına yeni bir yaşam stili yaratıyor. Neredeyse tüm işitsel-görsel formatlar ve cihazlar için kumanda merkezi olan Reference Mediacenter’ ın içerisinde yer alan multiroom sistemi evinizin her odasında aynı anda farklı müzikler dinleme imkanı sağlıyor. Televizyondaki programları izlemek yerine, isterseniz internetten indirdiğiniz bir filmi, isterseniz albümünüzdeki fotoğrafları ya da I-pod’unuzdan dinlemek istediğiniz müziği seçerek LOEWE REFERENCE’ nin size sağladığı bireysel özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT