Aklını Başından Alacak Anlar için Yeni Magnum Moments

Alışveriş Alışveriş Aklını Başından Alacak Anlar için Yeni Magnum Moments

Tarihler: 27 Haziran 2006 Salı ~ 30 Haziran 2006 Cuma

Firma: Magnum Moments

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2006 ~ Haz 30, 2006
AKLINI BAŞINDAN ALACAK ANLAR için YENİ MAGNUM MOMENTS
Magnum Moments; sihirli bir kutu ve içinde 6 adet küçük, daha önce tatmadığımız Magnum… Damağı kışkırtan özel karamel sosunun etrafını saran vanilyalı dondurma ve hepsinin üzerinde fındıklı Magnum çikolatası… Tek bir ısırık ile başlayan unutulmaz bir an...

Dondurmadan daha fazlasını isteyenler Magnum ile buluşmaya devam ederken Magnum da dondurmadan daha fazlasını sunmaya devam ediyor. Magnum’un keyif tutkunlarına son armağanı Magnum Moments, yeni bir Magnum efsanesi yazmaya aday. Dondurma keyfine yepyeni bir anlayış getiren yeni Magnum Moments, sadece Magnum’un sunabileceği bambaşka bir deneyim yaşatıyor. Bugüne kadar tatmadığımız bir forma ve lezzete sahip olan tek ısırımlık 6 mini Magnum’dan oluşan Magnum Moments etkisini; merkezdeki karamel sosa, vanilyalı dondurmasına ve hepsini tutkuyla saran fındıklı Magnum çikolatasına borçlu.

Magnum Moments ile akılları baştan alan anlara…
6 mini Magnum bir araya gelince lezzet elbette bir kutuya sığmıyor. Büyüleyici lezzetiyle sonuna kadar gitme arzusu yaratan Magnum Moments’ın kutusu bir kez açıldığında Magnum Moments’dan kopmak mümkün olmuyor. Kullandığı özel ve kaliteli malzemeler, lezzet konusundaki yaratıcılığı ve sıra dışı duruşu ile tüm dünyada özellikle yetişkinlerin vazgeçemediği Magnum’un Türkiye’de büyük bir hayran kitlesi bulunuyor. Magnum, tüketiciler tarafından her zaman en kaliteli dondurma olarak tanımlanıyor. Algida, Magnum ile tercihini kaliteden yana kullanan tüketicilerinin beklentilerini aşacak yeni ürün fikirleri konusunda çalışmalarını kesintisiz biçimde sürdürüyor. Magnum için 2006 yılı oldukça sürprizli olacak ve akılları baştan almak konusunda çıtayı her zaman yüksek tutacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT