Akmerkez`den Yeni Yıl Armağanı: Uluslararası Ödüllü Jaguar XF

Alışveriş Alışveriş Akmerkez`den Yeni Yıl Armağanı: Uluslararası Ödüllü Jaguar XF

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Akmerkez

Adres: Akmerkez Alışveriş Merkezi, Etiler Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008

AKMERKEZ’DEN YENİ YIL ARMAĞANI: ULUSLARARASI ÖDÜLLÜ JAGUAR XF

Akmerkez’in geleneksel Yılbaşı Kampanyası’nda bu sene 1 talihli, rüyaları süsleyen 2009 model, XF 2.7 Diesel, V6 Luxury tipi beyaz renk Jaguar’ın sahibi olacak.

1 Aralık 2008 saat:10.00’da başlayan kampanya süresince, Akmerkez bünyesindeki tüm mağazalardan (bankalar, döviz bürosu ve otopark gişeleri dışındaki) toplam 150 YTL tutarında alışveriş yapan ziyaretçilere 1 adet şans kuponu verilecektir. Şans kuponlarına; ad, soyad, doğum tarihi, adres ve telefon bilgilerini yazmak, ve bu bölümü çarşının çeşitli yerlerine konulan ve noter tarafından mühürlemiş olan kutulara atmak kampanyaya katılmak için yeterli olacak.

Jaguar XF; lansmanından bu yana, “What Car”, “Auto Express”, “The Sun Motoring” ve “What Diesel” dergileri tarafından “Yılın Otomobili” seçilmiş olup topladığı ödül sayısı 19’a ulaşmıştır. Bu muhteşem otomobile sahip olma şansını yakalamak için kampanyaya katılım, 1 Şubat 2009 Pazar günü saat 22.00’de sona erecektir.

10 Şubat 2009 Salı günü saat 11.00’de, Akmerkez 4.kat dev ekran önünde noter huzurunda ve halka açık olarak gerçekleştirilecek çekilişle belirlenecek olan 1 talihli; bu yıl “En İyi Lüks Otomobil” ve “En İyi Dizel Otomobil” dallarında ödül almış Jaguar XF’in sahibi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT