Akmerkez Yeni Pop-Up Mağazasıyla Yaz Sezonunu Açtı

Alışveriş Alışveriş Akmerkez Yeni Pop-Up Mağazasıyla Yaz Sezonunu Açtı

Tarihler: 23 Haziran 2011 Perşembe ~ 23 Temmuz 2011 Cumartesi

Firma: Akmerkez

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2011 ~ Tem 23, 2011

Akmerkez, büyük ses getiren Akmerkez FashiOnAir etkinliklerini çok özel bir koleksiyonla sürdürüyor. 60’a yakın genç tasarımcının ürünlerinden oluşan Akmerkez FashiON The Beach 2 Pop-Up mağazası, 5 Haziran - 19 Ağustos tarihlerinde sizi bekliyor.

Farklı kategorilerde yaratıcı tasarımlara imza atan genç tasarımcıların ‘I like to swim after taking a shower’ konsepti çerçevesinde çok özel koleksiyonlarına yer verilen mağaza, moda tutkunlarına sahillerin serin ve keyifli atmosferini yaşatıyor.

Can simidi, palet ve şnorkel gibi farklı dizayn elemanlarıyla renklenen Pop-Up mağazada, sıcak yaz günlerinde serinletecek bir tasarım benimsendi.

Moda ve mimarinin birlikte sunulduğu Akmerkez FashiOnAir projesinin, geleceğin moda tasarımcılarının önünü açan bir platform yarattığını belirten Akmerkez Marka Müdürü Dr. Nur Ziyaoğlu Aytekin, Nisan 2010’da hayata geçirilen ve ICSC Solal Marketing Awards 2011’de Halkla İlişkiler Kategorisinde ‘Silver Award’ kazanan projenin ‘I like to swim after taking a shower’ konseptiyle devam ettiğini söyledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT