Aksesuar Rüzgarı

Alışveriş Alışveriş Aksesuar Rüzgarı

Tarihler: 02 Ekim 2009 Cuma ~ 02 Kasım 2009 Pazartesi

Firma: Collezione

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2009 ~ Kas 2, 2009
AKSESUAR RÜZGARI…
Moda dünyasına yön veren; farklı çizgisi ve tasarımları ile şıklık anlayışına yenilik katan Collezione, sonbahara özel hazırladığı aksesuar koleksiyonu ile dikkat çekiyor…

Sonbahar modasını yansıtan çantalar, kolyeler, küpeler, kemerler, şapkalar ve kombinlerinizi canlandıracak son moda aksesuarlar Collezione mağazalarında yerini aldı.

Collezione tasarım ekibinin şık ve fonksiyonel temaları üzerine tasarladığı koleksiyonda, günlük-casual giyimlerde, işe giderken ya da gece dışarı çıkarken kullanabileceğiniz ürünler mevcut. Birbirinden farklı tasarımlarda, renk ve desen kombinasyonları ile sunulan aksesuarlar giydiğiniz kıyafetleri tamamlayarak size farklı bir ahenk katacak.

Koleksiyon; bayanların yanlarında rahatça taşıyabilecekleri geniş ve hacimli çantalar, kalın, parlak, metal bilezikler ve kalın zincirlerin yanı sıra; kalp şeklindeki takılar, siyah, gümüş ve altın renklerinin yoğun olarak kullanıldığı yuvarlak küpeler ile beğeni topluyor.

Collezione mağazalarında uzun çizmeler, yarım botlar, sonbaharın vazgeçilmezi şallar, taba ve lila renklerdeki kemerlere, farklı model ve renk alternatifleri ile sunulan ince detaylara rastlamak mümkün. Alışverişe keyif katan fiyatlar Kaliteli ve son moda ürünleri elverişli fiyat seçenekleri ile sunan Collezione’de

Sonbahar-Kış sezonu aksesuar koleksiyonu birbirinden uygun fiyatlar ile sizi Collezione mağazalarında bekliyor.

Collezione’de
Bilezikler: 9,99 – 12,99 TL
Kolyeler: 9,99 -16,99 TL
Küpeler: 4,99 TL
Çantalar: 34,99 – 39,99 TL
Çizme: 69,99 TL
Yarım bot: 59,99 TL
Şallar: 14,99 – 19,99 TL
Kemerler: 14,99 TL
Şapka: 14,99 TL
Dünya moda trendlerini aksesuar tasarımlarına taşıyan Collezione’de, bu sonbahar şıklığınız ile fark yaratın.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT