Albeni, Metro ve Coco Star Şimdi Yeni Ambalajlarında…

Alışveriş Alışveriş Albeni, Metro ve Coco Star Şimdi Yeni Ambalajlarında…

Tarihler: 15 Ocak 2007 Pazartesi ~ 18 Ocak 2007 Perşembe

Firma: Ülker

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2007 ~ Oca 18, 2007

Albeni, Metro ve Coco Star şimdi yeni ambalajlarında…

Ülker, en çok sevilen çikolatalı ürünleri Albeni, Metro ve Coco Star’ı yeniden giydirdi…
Vazgeçemeyeceğimiz en güzel tatlardan biri hiç kuşkusuz çikolata… Albeni, Metro ve Coco Star da yıllardan beri alıştığımız ve aradığımız lezzetler… Bu lezzetler şimdi yeniden tasarlanmış ambalajları ile raflarda yerini aldı.

Dünyada değişen trendler ve tüketici beklentileri dikkate alınarak yapılan ambalaj tasarımlarında ürünlerin her birinin kendi özellikleri ön plana çıkartıldı. Farklı ürünlerle farklı ağız tadlarına hitap eden Ülker, yenilikçi, dinamik ve enerjik ambalaj tasarımları ile göze de hitap ediyor.

Albeni’nin yeni ambalajında logo deforme edilerek bütün ambalaja yayıldı. Zemine koyu bir renk atılarak ambalajın daha dinamik bir görünüm kazanması sağlandı. Logonun etrafında maviye göre daha sıcak bir renk olan kahverengi kullanıldı. Böylece daha genç ama yine ağırbaşlı bir Albeni yaratıldı.

Metro ambalajına dinamizm kazandırmak için önce logodaki gold rengi ile oynandı ve logoya biraz eğilim katıldı. Ambalaj ikiye bölünerek siyah bölümün altına, karamel ile nugayı anımsatacak turuncu ve kahverengi degradeler verildi.

Coco Star’ın önceki ambalajında okyanusu hatırlatan bir manzaranın yanında, şık bir aksesuar gibi tasarlanmış adalar bulunuyordu. Yeni ambalajda Coco Star’ın egzotik hikayesi karayla buluşturuldu. Şimdi Coco Star’ınızı yeşillikler üzerinde denizi seyrederken tadarak, mavi yeşil birleşiminin sunduğu doğallığı, ferahlığı ve macerayı hissedebilirsiniz.

Özgünleşmek amacıyla yapılan ambalaj değişikliklerindeki yenilikçi yaklaşım bundan sonra da devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT