Alfemo Alana Çeşme’de 5 Yıldızlı Tatil

Alışveriş Alışveriş Alfemo Alana Çeşme’de 5 Yıldızlı Tatil

Tarihler: 19 Mart 2012 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2012 Perşembe

Firma: Alfemo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 19, 2012 ~ May 31, 2012

Hem evini döşe hem tatile git
Çekilişsiz kurasız haydi çeşme’ye…

Şehirli ve modern çizgilere sahip yeni koleksiyonları ile 2012 yılına damgasını vuran Alfemo Mobilya, her yıl olduğu gibi bu yılda çekilişsiz kurasız, Alfemo’ dan alışveriş yapanlara Çeşme’de 5 yıldızlı otelde muhteşem bir tatil imkanı sunuyor.

1999 yılından bu yana gerçekleştirdiği Tatil Kampanyalarıyla müşterilerinin yazlarını şenlendiren Alfemo Mobilya’dan 19 Mart - 31 Mayıs tarihleri arasında toplamda 4990 TL’lik alışveriş yapan tüm Alfemo severler, Ege’nin incisi İzmir’in gözde tatil beldesi Çeşme’de 5 yıldızlı Ilıca Otel’de 3 gün 2 gece, 15 Nisan – 30 Eylül arasında istedikleri tarihte denizin,kumun ve güneşin tadına varacak.

Mobilya sizden balayı Alfemo’dan

Konuyla ilgili açıklama yapan Alfemo Mobilya Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral beş yıldızlı tatil kampanyasının artık bir Alfemo geleneği haline geldiğini belirterek,”Uluslar arası standartlarda ileri teknoloji ile ürettiğimiz fonksiyonel, estetik ve dayanıklı ürünlerimizle yüzünü güldürdüğümüz Alfemo severlerimizin mutluluğuna mutluluk katmak için düzenlediğimiz bu kampanyamızdan başta yeni evlenecek çiftler olmak üzere evine yeni mobilya alacak herkesi yararlanmaya çağırıyorum” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT