Algida ve Pegasus’tan Ağız Tatlandıran İşbirliği

Alışveriş Alışveriş Algida ve Pegasus’tan Ağız Tatlandıran İşbirliği

Tarihler: 13 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 14 Ağustos 2007 Salı

Firma: Algida

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2007 ~ Ağu 14, 2007

Algida Genel Müdürü Ahmet Coşar ve Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı işbirliği anlaşması imzaladıklarını açıkladılar. Bu işbirliği çerçevesinde Pegasus ve Pegasus- İz-Air ortak uçuşlarında dondurma satışı başladı.
Algida ve Pegasus’tan ağız tatlandıran işbirliği

Algida Genel Müdürü Ahmet Coşar ve Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı bir işbirliği anlaşmasına imza attıklarını açıkladılar. İşbirliği çerçevesinde Algida Magnum çeşitleri Pegasus ve Pegasus’un yönetimini devraldığı İz-Air uçaklarında satılıyor.
Karada, denizde ve şimdi de havada Algida lezzeti
Projenin gerçekleşmesinden duydukları memnuniyetin altını çizen Algida Genel Müdürü Ahmet Coşar ve Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, işbirliklerini güçlendirerek sürdüreceklerini vurguladılar.

Algida Pegasus işbirliğini değerlendiren Algida Genel Müdürü Ahmet Coşar “Marka birlikteliklerini, her iki tarafın da hizmet kalitesini zenginleştiren değerli fırsatlar olarak gördüklerinin” altını çizdi. Coşar, “Dondurma sektörünün lider markası olarak işbirliği içine girdiğimiz markaların itibarları da elbette bizim için büyük önem taşıyor. Bu anlamda Türkiye`nin başta gelen özel havayolu şirketlerinden Pegasus ile aldığımız işbirliği kararının her iki tarafa da artı değer yaratacağı görüşündeyim” dedi. Coşar, yaz sezonu süresince 1200 kilometrelik sahil şeridinde yaklaşık 45.000 tekneye ve yoğun trafikte günde yaklaşık 2500 araca dondurma sattıklarını belirterek, Pegasus uçaklarına girmeleriyle Algida`nın tüketicisine havada da ulaşmasının keyfini yaşadıklarını söyledi.

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ise Algida ile işbirliklerine ilişkin şunları söyledi: “Ekim 2007’de başladığımız Pegasus Flying Cafe menümüzde misafirlerimize seyahatleri süresince biribirinden farklı ve lezzetli tatlar sunuyoruz. Bu sıcak yaz günlerinde menümüzde dondurma alternatifinin yer almasından misafirlerimizin çok memnun olacağına eminim.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT