Ali Sami Yen`de Son Maçı Yaparak Tarihe Geçecek Şanslı Galatasaraylılar Belli Oldu

Alışveriş Alışveriş Ali Sami Yen`de Son Maçı Yaparak Tarihe Geçecek Şanslı Galatasaraylılar Belli Oldu

Tarihler: 10 Ocak 2011 Pazartesi ~ 13 Ocak 2011 Perşembe

Firma: Türk Telekom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2011 ~ Oca 13, 2011

Türk Telekom`un düzenlediği "Ali Sami Yen`de Son Maçı Sen Yap"hıkaye yarısmasında Alı Samı Yen ıle ılgılı unutulmaz anı ve hıkayesını paylasarak ön elemeyi geçen 36 asil ve 6 yedek katılımcı, Galatasaraylı futbolcular tarafından seçildi.

10 Aralık 2010 tarihinden 31 Aralık 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilen yarışmaya 10.000`den fazla Galatasaraylı anı ve fotoğraflarıyla katıldı. Ön elemeyi geçen katılımcılardan 36 kişi asil, 6 kişi de yedek listeden kazandı.

Jüride Galatasaraylı futbolcular var 104 bin kişinin ziyaret ettiği www.futbolsenbizimherseyimizsin.com sitesinde paylaşılan 10 binden fazla hikaye arasından, 36`sı Arda Turan, Ayhan Akman, Çağlar Birinci ve Gökhan Zan tarafından belirlendi.

“Ali Sami Yen’de Son Maçı Sen Yap” projesi kapsamında oluşturulacak taraftar takımları, 13 Ocak 2011 Persembe günü sahaya çıkacak.

"Taraftarlar gerçek maç heyecanı yaşayacak" Taraftarların kendileri için özel olarak hazırlanan formaları giyeceği bu unutulmaz maçta her şey profesyonel kurallara uygun olarak gerçekleştirilecek. Takımları oluşturan taraftarlar profesyonel maçlarda olduğu gibi futbolcuların soyunma odalarını kullanacak. Maç öncesi tören, stadyum içi aktivite ve çeşitli etkinliklerin de olacağı karşılaşmayı profesyonel 4 hakem yönetecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT