Alışveriş Mesaisi Nişantaşı`nda Devam Ediyor

Alışveriş Alışveriş Alışveriş Mesaisi Nişantaşı`nda Devam Ediyor

Tarihler: 28 Mart 2011 Pazartesi ~ 26 Nisan 2011 Salı

Firma: AVVA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2011 ~ Nis 26, 2011

Erkek giyim markası AVVA, 26 Nisan’a kadar sürecek olan İstanbul Shopping Fest kapsamında büyük avantajlar sunuyor…

Güncel ve stil sahibi tarzıyla erkek giyiminde büyük beğeni kazanan AVVA, İstanbul’u dünyanın sayılı alışveriş merkezlerinden birine dönüştürmeyi hedefleyen İstanbul Shopping Fest kapsamında farklı avantajlar sunuyor. Genç erkek giyim sektörü başta olmak üzere dünya modasını ve trendlerini yakından takip eden AVVA, İstanbul Shopping Fest’e Nişantaşı mağazasıyla destek veriyor.

Pantolondan cekete, gömlekten t-shirte, sweat-shirtten trikoya, kabandan ayakkabı ve kemere bir erkeğin ihtiyaç duyabileceği her ürüne yer veren koleksiyonlarıyla Türkiye ile dünya arasında bir moda köprüsü kuran AVVA, etkinlik kapsamında farklı indirim oranları uyguluyor. Yeni sezon ürünlerde yüzde 20, 4 noktalı ürünlerde ise yüzde 50 oranında indirimler yapan AVVA, festivalin sona ereceği 26 Nisan tarihine kadar geç saatlere kadar alışveriş imkanı da sağlıyor.

2011 İlkbahar/Yaz sezonu için ürün çeşitliliğinin ön planda tutulduğu bir koleksiyon hazırlayan AVVA’da, gömlekler, t-shirtler, jean ve spor kesimli pantolonlar ile yelekler birbirleriyle uyumlu bir şekilde kombine edilebilirken, aynı zamanda ayrı birer parça olarak kullanılabilecek şekilde tasarlandı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT