Alışveriş Sizden, İftar Menünüz Carousel’den…

Alışveriş Alışveriş Alışveriş Sizden, İftar Menünüz Carousel’den…

Tarihler: 07 Eylül 2009 Pazartesi ~ 07 Eylül 2009 Pazartesi

Firma: Carousel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 7, 2009 ~ Eyl 7, 2009
Alışveriş Sizden, İftar Menünüz Carousel’den…

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ramazana özel düzenlediği etkinlikler ile misafirlerine eğlenceli ve keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Ramazan Ayı boyunca Cumartesi ve Pazar günleri yiyecek-içecek katında gerçekleşen fasıl dinletileri, ziyaretçilere adeta bir müzik ziyafeti sunarken, özel kukla ve perde oyunları gösterileri minik ziyaretçilere keyifli ve kahkaha dolu anlar yaşatıyor. Misafirlerine sunduğu çok özel Ramazan etkinlikleri ile yine rahat ve keyifli alışverişin adresi olan Carousel, Kadir Gecesi’ne özel düzenlenecek sema gösterisi ile izleyenleri ve ziyaretçilerini büyülemeye devam edecek.

Carousel “Anında Kazan İftar Menü” kampanyası ile gün içinde 50 TL’lik alışveriş yapan ilk 100 kişiye, zengin alternatifli iftar menüleri sunuyor. Ramazan’da yoğun iş temposu nedeniyle evlerine gidemeyen çalışanlar, Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin farklı ve nezih ortamında Ramazan Ayı boyunca keyifli etkinlikleri seyredip, zengin yiyecek alternatifleri ile iftarlarını açıyor. Ramazan ayı için özel olarak tasarlanmış imsakiyelerde misafirlere ayrıca ücretsiz olarak dağıtılıyor.
Kampanya hakkında detaylı bilgiye www.carousel.com.tr adresinden, 212 570 8434 numaralı telefondan ve Carousel AVM Danışması’ndan ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT