Alışveriş’in İstanbul OPTİMUM’ dan, Yeni Yıl Eğlencen Kenan Doğulu’dan…

Alışveriş Alışveriş Alışveriş’in İstanbul OPTİMUM’ dan, Yeni Yıl Eğlencen Kenan Doğulu’dan…

Tarihler: 22 Aralık 2009 Salı ~ 27 Aralık 2009 Pazar

Firma: Optimum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 22, 2009 ~ Ara 27, 2009
OPTİMUM OUTLET; 22-27 Aralık tarihleri arasındaki her gün toplamda 500 TL’lik alışveriş yapan ilk 50 kişiye Hilton’da Kenan Doğulu ile yılbaşı eğlencesi hediye ediyor.

163 mağaza ve binlerce markası ile outlet anlayışını değiştiren Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, yılbaşı alışverişleri sırasında gerçekleştireceği etkinlik ve dağıtacağı birbirinden özel hediyelerle yeni yıl heyecanını yaşatırken, ziyaretçilerini Hilton’da yapılacak olan yılbaşı gecesi eğlencesine gönderiyor.

Yeni yıl heyecanının hissedildiği zamanların keyfini yaşatmak isteyen OPTİMUM OUTLET; 22 - 27 Aralık 2009 tarihleri arasındaki her gün toplamda 500 TL’lik alışveriş yapan ilk 50 kişiye Hilton’da gerçekleştirilecek olan yılbaşı eğlencesine gönderiyor. Kenan Doğulu’nun sahne alacağı gece için toplam 300 bilet dağıtacak olan Optimum Outlet, 6 gün sürecek bu kampanya ile ziyaretçilerinin yılbaşı eğlencesini organize ediyor. Optimum, 6 gün boyunca Optimum Outlet içerisindeki mağazalardan bir gün içerisinde yapılacak toplam 500 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 50 kişiye vereceği biletlerin yanı sıra çeşitli yeni yıl promosyonları, 2010 model bir araba, yüzlerce hediyeden de yararlanma şansı sunuyor.

Uluslararası Alışveriş Merkezleri Birliği (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen Avrupa’nın En İyi Alışveriş Merkezleri Ödülü’nde finalist olan Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konsepti ile gerçekleştirdiği etkinlikleri ile sadece yılbaşı için değil, yıla dağılmış organizasyonları ile ziyaretçilerini mutlu gönderiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT