Alo Devrem ile Türkiye’nin tüm şehirleri 0,16 YTL

Alışveriş Alışveriş Alo Devrem ile Türkiye’nin tüm şehirleri 0,16 YTL

Tarihler: 17 Temmuz 2006 Pazartesi ~ 31 Temmuz 2006 Pazartesi

Firma: Alo Devrem

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2006 ~ Tem 31, 2006
Hangi şehri ararsanız arayın, 4 milyonluk Alo Devrem kartıyla tam 25 dakika konuşabiliyorsunuz
Alo Devrem ile Türkiye’nin tüm şehirleri 0,16 YTL
Vatani görevini yapan Mehmetçiklerimize özel fırsatlar sunan arama kartı Alo Devrem askerlerimizden büyük ilgi görüyor. Milleni.com güvencesiyle Alomax tarafından sunulan Alo Devrem arama kartıyla ülkemizin tüm şehirlerini aramanın dakikası yalnızca 0,16 YTL. Mehmetçiklerimiz Alo Devrem sayesinde artık sevdikleriyle konuşurken dakika tutmuyor, kontör saymıyor ve tüm Türkiye’yi tek fiyattan arıyor.

Alo Devrem arama kartı tüm askerlerimize inanılmaz indirimlerle görüşme imkanı sunuyor. Alo Devrem sayesinde ülkemizin dört bir yanında vatani görevini yapmakta olan Mehmetçiklerimiz yurtiçi ve yurtdışındaki sevdikleriyle çok daha ucuza telefon görüşmesi yapabiliyorlar. Alo Devrem arama kartı ile askerlerimiz mesafe ayrımı olmaksızın Türkiye’deki tüm şehirleri dakikası 0,16 YTL’den arayabiliyorlar. Başka bir ifadeyle, 4 YTL’den satışa sunulan Alo Devrem arama kartlarıyla tam 25 dakika şehirlerarası görüşme yapılabiliyor. Alo Devrem arama kartı askeri birliklerimizin kışla ve lojman kantinlerinde kolaylıkla bulunabiliyor.

Hesaplı ve kaliteli görüşme imkanı sunan Alo Devrem arama kartı, Türkiye’nin dört bir yanındaki askerler ve yakınları tarafından tercih ediliyor. Askerliğini yapan Mehmetçiklerimiz için özel olarak hazırlanan Alo Devrem arama kartının en çok tercih edildiği yerlerin başında İstanbul, Antalya, Burdur, Isparta, Gölcük ile Trakya ve Ege bölgesindeki askeri birlikler geliyor. Alo Devrem %80’e varan indirimler sunarak askerlerimizin aileleri ve sevdikleriyle çok daha ucuza konuşmasına olanak sağlıyor. Alo Devrem arama kartı Milleni.com’un üstün teknolojiye sahip altyapı olanaklarıyla Alomax tarafından sunuluyor.





istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT