Alta Eğitim`den Yılın İlk Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Alta Eğitim`den Yılın İlk Fırsatı

Tarihler: 13 Ocak 2010 Çarşamba ~ 31 Ocak 2010 Pazar

Firma: Alta Eğitim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2010 ~ Oca 31, 2010
5 GÜNDE” İNGİLİZCE KONUŞMAK ARTIK MÜMKÜN ÜSTELİK OCAK AYINA ÖZEL FIRSATLARLA…

İş, bürokrasi ve sanat dünyasının İngilizce öğrenme yöntemi “5 Günde İngilizce” yabancı dil öğrenmek isteyenlere ocak ayına özel fırsatlar sunuyor. Yöntemi Türkiye’ye getiren Alta Eğitim iki adet 5 günlük eğitim satın alanlara bir eğitimi ücretsiz olarak hediye ediyor.

Koç Holding (Koç Sistem/Koç Bryce) tarafından Türkiye kurumsal satışları desteklenen, Avrupa kaynaklı UNESCO onaylı ve Maximillian (Almanya’nın 2. büyük) Üniversitesi kaynaklı program; İstanbul Levent ve Bağdat Caddesi’ndeki, köşk bahçesi ile 5 tam günlük kamp süreci olarak sunulurken, bu yeni İngilizce öğrenme teknolojisi, üst gelir grubu için etkin sonuçları konuşulur düzeyde İngilizce ile veriyor. Katılanlar 5 günde İngilizce konuşur hale geliyor.

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yöneticileri, bürokratlar, kamu yöneticileri ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin keşfettiği “5 günde İngilizce” programının bu özel fırsatını kaçırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT