Amway’den Sevgililer Günü’ne Özel

Alışveriş Alışveriş Amway’den Sevgililer Günü’ne Özel

Tarihler: 06 Şubat 2012 Pazartesi ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Amway

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2012 ~ Şub 14, 2012

Amway, bu yılda Sevgiler Günü’nde çok özel promosyonlarla sizlerle. Hediyeli setlerden, indirimli parfümlere sevdiğinizi mutlu edecek hediye alternatifleri Amway’in Sevgililer Günü hediye paketleri arasında yer alıyor.

Kozmetik ve cilt bakımından kişisel bakıma, beslenme destek ürünlerinden ev bakım ve ev teknolojisine 500’den fazla ürün sunan Amway, 14 Şubat Sevgililer Günü için yine birbirinden şık ve güzel hediye seçenekleri sunuyor. Bunlardan biri de gücünü doğadaki elementlerden alan kozmetik ve cilt bakımı markası beautycycle hediye setleri.

beautycycle Sevgililer Günü için sınırlı sayıda üretilen ve en çok satan ürünlerinden oluşan 3 adet hediye seti hazırladı. Şubat ayı boyunca bu çok özel hediye setlerinden alanlar beautycycle’ın renklerini yansıtan ve beş şeritten oluşan şık bir bilekliğe sahip olacak. Bu hediye setleri; Su serisi Gündüz Kremi, Gece Kremi, Ateş Serisi Göz Kremi ve Hacimlendirici Maskara; Hava serisi Gündüz Kremi, Gece Kremi, Ateş Serisi Göz Kremi ve Hacimlendirici Maskara ile Toprak serisi Gündüz Kremi, Gece Kremi, Ateş Serisi Göz Kremi ve Hacimlendirici Maskara’dan oluşuyor.

Amway’in bu özel gün için bir başka alternatifi ise hediye verdiğiniz kişinin stilini ve kişiliğini yansıtması için dikkatle seçilmesi gereken en önemli ürünlerden biri olan parfümlerle ilgili. QUIXOTIC Bayanlar için Eau de Parfüm ve OPPORTUNE Erkekler için Eau de Toilette yine Sevgiler Günü’ne özel %15 ve %20 indirimli satışta olacak.

Amway’in 14 Şubat’a özel alternatifleri bunlarla da sınırlı değil. Hem kadınlara hem de erkeklere yönelik ürün gruplarıyla öne çıkan Amway’in bugüne özel hediye alternatiflerinden biri de erkek cilt bakımı markası TOLSOM’dan. Erkeklere özel bu promosyonda TOLSOM Tıraş Jeli, Nemlendirici Losyon ve Tolsom Eau de Toilette ürünlerini birlikte aldığınızda şık bir hediye torbası da sizin olacak.

Her yıl olduğu gibi bu Sevgililer Günü’nde de çok özel seçenekler sunan Amway ile siz de gününüzü ve sevdiklerinizi daha da güzelleştirme şansını yakalayın…

www.amway.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT