Anadolu Medeniyetleri Aynı Çatı Altında

Alışveriş Alışveriş Anadolu Medeniyetleri Aynı Çatı Altında

Tarihler: 02 Ocak 2008 Çarşamba ~ 03 Ocak 2008 Perşembe

Firma: Kılıçoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 2, 2008 ~ Oca 3, 2008
ANADOLU MEDENİYETLERİ AYNI ÇATI ALTINDA
Türkiye’nin lider kiremit üreticisi Kılıçoğlu, geçmişin izlerini Anadolu Medeniyetleri adını verdiği seri ile günümüze yansıtıyor. Serinin ilk ürünü Hitit Ateşi.
80 yıllık geçmişi ile sektörüne yenilik katmaya devam eden Kılıçoğlu, Anadolu medeniyetlerinden esinlenerek yarattığı yeni tasarımlarla, kiremidin uzun ömrüne şıklık katıyor. İlk ürünü Hitit Ateşi olan, Anadolu Medeniyetleri Serisi ile geçmişin izlerini, günümüz evlerinin çatılarına taşıyacak olan Kılıçoğlu, yapılara yeni bir bakış açısı sunuyor.

Çatılara rustik bir hava katacak olan Hitit Ateşi, doğallığı ve estetiği ile çatılarda vazgeçilmez olacak. Yıllara meydan okuyan kalitesi ile her geçen gün yatırımlarını artıran Kılıçoğlu, bu segmentte bir yeniliğe daha imza atarak engoplama tekniği ile hazırladığı farklı tasarımlarıyla, yapı sahiplerine, mimar ve müteahhitlere özel seçenekler sunuyor.
Kılıçoğlu ile “Kişiye Özel Çatılar”
Dünya`da uzun yıllardır kullanılan ve çatı estetiğine farklı bir kapı açan eskitilmiş görünümlü kiremitler, Kılıçoğlu`nun ürün yelpazesinde farklı bir boyut kazanıyor. Endel Kiremit tesislerinde engoplama ile üretilecek olan kiremitler, talep doğrultusunda ve özel projeler kapsamında kişiye özel olarak üretilebilecek. Böylelikle yalnızca kil kiremite has özel doku bu ürünle daha da fazla hissedilecek. Engoplama yöntemi ile farklı kombinasyonlarda oluşturulan kiremitler, her döşenişte çatılarda farklı duruşlar sergileyecek. Mimarlara bina ile bütünleşik farklı tasarım yaratma imkanı sunan Kılıçoğlu Anadolu Medeniyetleri Serisi, farklılık arayan, kendine özgü çatılar yaratmak isteyen tüketicilerin de talebini karşılayacak.

Türk seramik ve çinilerinin güzelliği ve doğallığı Kılıçoğlu kiremitlerinde...
Cumhuriyet’e tanıklık etmiş geçmişi ile yıllardır lider uygulamalara imza atan Kılıçoğlu, bu serisinde, geleneksel Türk seramik ve çinilerinde de kullanılan “engoplama” tekniğini uyguluyor. Bu teknik hiçbir yapay madde içermiyor, organik yapısı sayesinde diğer yöntemlerden farklılık gösteriyor. Engoplama işleminde engop malzemesinin kiremitle birlikte 920 derece sıcaklıktaki fırınlarda pişiyor olması, engobun kiremidin kendine has yapısı ile kaynaşmasını sağlıyor. Elde edilen doğal görünüm her türlü dış etkene karşı dayanıklılık gösteriyor. Böylelikle yıllara dayanım gösteren, solmayan ve ilk üretildiği gündeki gibi kalan doku kompozisyonları ortaya çıkıyor. Dünyada da uzun zamandır kullanılan bu teknik ile, kiremidin boya ile renklendirilmesinde ortaya çıkan solma gibi problemlere de asla rastlanmıyor. Anadolu Medeniyetleri Serisi’nin üretim aşamalarında hiçbir yapay malzeme kullanılmadığı için, boya vb. inorganik malzemelerle üretilen çatı kaplamaları gibi yanıcı özellik göstermiyor, insan sağlığına ve doğaya herhangi bir zarar vermiyor ve bulunduğu ortamın dokusunu bozmuyor. Kılıçoğlu Anadolu Medeniyetleri Serisi, daha güvenli ve şık bir yaşam alanı sunuyor.

Nostaljik görünümlü çatılar için Kılıçoğlu Anadolu Medeniyetleri
Kılıçoğlu’na has kombinasyonlardaki dokularıyla çatılarda fark yaratmanın yanında, çatılarına nostaljiyi taşımayı da isteyenlerin de tercihi olacak Kılıçoğlu’nun özel serisi, eskitilmiş görüntüsüyle estetiği ve geçmişin izlerini çatılara taşıyacak. Mimarlara farklı tasarım imkanları sunacak olan Kılıçoğlu Anadolu Medeniyetleri, yalnız kil kiremitte var olan sıcaklığı bu seri ile daha çok hissettirecek.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT