Anadolu Yakasında Farklılık Yaratacak Yeni Bir Otel Açılıyor

Alışveriş Alışveriş Anadolu Yakasında Farklılık Yaratacak Yeni Bir Otel Açılıyor

Tarihler: 22 Ekim 2007 Pazartesi ~ 23 Ekim 2007 Salı

Firma: Masi Hotel

Telefon: 0216 461 14 14

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2007 ~ Eki 23, 2007
ANADOLU YAKASINDA FARKLILIK YARATACAK YENİ BİR OTEL AÇILIYOR…

Yıldırım İnşaat, inşaatçılık sektöründeki başarısının gururuyla Anadolu yakasının otel ihtiyacını karşılamak ve turizme ivme kazandırmak amacıyla, kentsel yaşamın hızla geliştiği bir bölgede Ümraniye’ de ekim ayından itibaren MASİ HOTEL’i açıyor.

Masi Hotel, yönetim kurulu başkanı Fazlı YILDIRIM ‘’ iş hayatında temponun hızla geliştiği şu dönemde iş adamlarına ( özellikle İstanbul dışından gelen ) bölgesel faktörlerdeki zorluğu nedeniyle Anadolu yakasındaki ihtiyacı karşılamak ve en önemlisinin de kaliteli hizmet sunmak olduğunu belirterek, misafirlere müşteri penceresinden bakmayıp, onlara kendi evlerindeki huzuru, güveni ve konforu sağlamayı amaç edinmiş bir hizmet ordusuyla butik otel girişimciliğine soyunduklarını ‘’ söyledi..

Masi Hotel çevre yollara bağlantı noktasındaki yakınlığı ile de İstanbul ‘ un trafi problemlerinden etkilenmeyen TEM bağlantılı konuma sahip. Sabiha Gökçen Havalimanına 25 km. Atatürk Havalimanına 45 km. Kadıköy Merkeze ise 6 km’ dir.

Birbirinden farklı dizaynlı ve renklerden oluşan 40 odası, Osmanlı mutfağı ağırlıklı Restaurantı ve Cafesi ile Masi Hotel İstanbul’ da farklılık yaratacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT