Anıl İç Giyim Yılbaşı Özel Kolesiyonu

Alışveriş Alışveriş Anıl İç Giyim Yılbaşı Özel Kolesiyonu

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 05 Ocak 2009 Pazartesi

Firma: Anıl İç Giyim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Oca 5, 2009
ANIL İÇ GİYİM İLE YILBAŞINDA SEVDİKLERİNİZİ ŞIMARTIN
2009 yılını sıradışı koleksiyonlarla karşılayan Anıl İç Giyim, yılbaşına özel birbirinden şık tasarımlarıyla özgür ruhlu kadınların tercihi olmaya devam ediyor.

Yılbaşına özel tasarımlarında sevginin, aşkın ve romantizmin rengi olarak kırmızıyı öne çıkaran Anıl İç Giyim`in “Yeni Yıl Koleksiyonu” çarpıcı tasarımlarıyla dikkat çeken sütyen, bustier, body kombinezon, jartiyer kombinasyonları, babydoll takımlar, saten ve şifon gecelik ve sabahlıklardan oluşuyor.

Yılbaşında kırmızı rengin diğer ülkelere göre Türkiye’de çok daha fazla tercih edildiğini belirten Anıl İç Giyim Tasarım Sorumlusu Behiye Özdinç, ‘Yeni yıl tasarımlarımızda kırmızının kadınlara yanlızca şanş değil güç de kattığından hareket ettik ve özgür ruhlu kadınlar için çok özel tasarımlar ortaya çıkarttık. Transparan ve tül üzerine brode işlemelerle bezenmiş şık tasarımlarımızın yanısıra uçuşan tüylü aksesuarlarla ve ponponlarla işlenmiş yılbaşına özel eğlenceli tasarımlarımızı da yeni yıl koleksiyonumuz ile çiftlerin beğenisine sunuyoruz. Anıl çamaşırları ile yeni yıla giren kadınlar rahatlıklarından ve şıklıklarından ödün vermeyecekler’ dedi.

Behiye Özdinç, kırmızı çamaşırların bu yılbaşında da en çok satılan tekstil ürünleri olduğunu, sadece kadınların değil eşinin veya sevgilisinin yeni yıla mutlu girmesini isteyen erkeklerin de eşlerine uğur getirmesi için hediye olarak kırmızı iç çamaşırları satın aldıklarını belirtti.

Anıl yılbaşı özel koleksiyonuna www.anil.com.tr adresinden ulaşabilir, kendinizi ve sevdiklerinizi kalitenin, zarafetin ve şıklığın adresi Anıl çamaşırları ile şımartabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT