Anıl İç Giyim’den Sevgililer Gününe Özel Hediyeler!

Alışveriş Alışveriş Anıl İç Giyim’den Sevgililer Gününe Özel Hediyeler!

Tarihler: 11 Şubat 2009 Çarşamba ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Anıl İç Giyim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2009 ~ Şub 15, 2009
SEVGİLİLER GÜNÜNÜN EN ROMANTİK HEDİYESİ
Anıl İç Giyim’den Sevgililer Gününe Özel Hediyeler!
Sevgiliye aşkını bir kez daha ilan etme günü olan 14 Şubat’ta Anıl İç Giyim, Sevgililer gününe özel %25’e varan indirimler ve 100 TL üzeri alışverişlerde sürpriz hediyelerle romantik sevgilileri aşklarını bir kez daha kutlamaya davet ediyor.

Anıl İç Giyim’in ‘Sevgililer Günü’ için özel olarak ürettiği şık kalpli kutularda beğeniye sunduğu Sevgililer Günü koleksiyonunda seksi ve romantik modeller dikkat çekiyor. Dantel ve tülün ağırlıklı kullanıldığı koleksiyonda, kadife ve saten kurdelelerle süslenmiş şık sütyenler, bustierler, jartierler, bodyler ve babydollerin yanı sıra özgün tasarımlarıyla bayanların iç dünyasını renklendiren şık sabahlıklar ve kombinezonlar da yer alıyor.

Saflığın rengi beyaz, romantizmin ve aşkın rengi kırmızı, zarafetin rengi siyahın ön plana çıktığı koleksiyonda mor, fuşya, pembe ağırlıklı renkler arasında. Kalbi aşk için çarpanlar için Anıl’ın romantizm, hassasiyet ve zarafeti bir arada sunan modelleri hem kalitesi hem de uygun fiyatları ile bu yılın favori hediyesi olacak. Anıl sütyenler 15-35 YTL arasında, takımlar ise 30-50 YTL arasında arasında değişiyor.

`Aşkınızı göstermenin’ yolları
Aşkınızı Anıl’ın Sevgililer Günü için hazırladığı keyifli tasarımlarıyla dikkat çeken düşük belli külotlar, neşeli babydoller ve son derece rahat koton takımlar arasından yapacağınız seçimlerle gösterebilirsiniz. Ya da sevgilinize Anıl’ın Sevgililer Günü Koleksiyonundan göz alıcı dantel ve saten takımlardan oluşan başdöndürücü bir armağan sunabilirsiniz. İç giyimin büyüsünü dış giyime de yansıtmak istiyorsanız dış giyimine de özen gösteren bayanlara özel hazırlanmış rahatlıkla kullanılabilecek büstiyer ve abiye üstlerle sevdiğinizi şımartabilirsiniz. Geniş ürün yelpazesine sahip Anıl`in ‘Sevgililer Günü’ koleksiyonu tasarımları arasından mutlaka sevgilinize uygun bir model bulacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT