Anlatılagelen Güneş Gözlüğü Efsanesi

Alışveriş Alışveriş Anlatılagelen Güneş Gözlüğü Efsanesi

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 30 Nisan 2006 Pazar

Firma: Rayban

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 30, 2006
ANLATILAGELEN GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ EFSANESİ!..
DÜNYANIN BİR NUMARALI GÖZLÜK MARKASI RAY-BAN, 2006 KOLEKSİYONUNDA EFSANE MODELLER, YENİLİKLER VE BENZERSİZ TASARIMLAR SUNUYOR. GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİYLE 1937’DEN BERİ DÜNYANIN HER KÖŞESİNDEN İNSANLARIN YÜZÜNÜ SÜSLEYEN RAY-BAN, YENİ SEZONA İKON BİR SİTİL, ORİJİNAL TASARIMLAR VE ÖLÜMSÜZ EFSANELER İLE HAZIRLANDI.

RAY-BAN, her zaman eşsiz, benzersiz yaşam tarzını 2006 koleksiyonuna da yansıtıyor. CHANGE YOUR VIEW-BAKIŞ AÇINI DEĞİŞTİR” kampanyasına devam eden marka, dikkatle seçilmiş malzemeler, ayırt edici tasarımlar sunuyor. Detaylara verilen dikkat, üstün kaliteyi yansıtan ileri teknoloji üretim, efsane olan modeller Ray-Ban’ı hep popüler ve ikonik modellerle gözlük tarihini yazar hale getirmiş. Titizlikle işlenen tasarımlar ve iddialı bir kişilik Ray-Ban’ı sinema prodüksiyonlarının vazgeçilmezi yapmış. Her yeni sezona önderlik eden güneş gözlüğü tasarımları ile Ray-Ban, 2006’ya da damgasını vuracak bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor.

Tartışmasız şık ve estetik detaylar, şekillerdeki harmonik uyum, yüksek kaliteli materyaller ve değerli işçilik Ray-Ban’ı bu sezon da tüm zamanların en moda markası haline getiriyor. Bu yıl daha agresif ve sitile çok önem veren kullanıcıları bile tatmin edecek yeni tasarımlarla öne çıkan Ray-Ban, geniş enli damla camlar, uçsuz bucaksız yeni renk skalası dikkat çekiyor. Ray-Ban’ın 2006 koleksiyonunda bulunan bütün modeller son trendleri yaratan titiz ve çağdaş stiller oluşturuyor. Modayı asla takip etmeyen ve moda yaratmayı ilke edinen Ray-Ban, benzeri olmayan yaşam tarzını hayata geçiriyor.

Dünyada milyonların gözlerini giydiren marka, yeni sezonda koleksiyonuna 12 kemik, 6 metal ve 6 kombinasyonlu seçenek katmış. Bütün modeller Saplarda ve lenslerde Ray-Ban imzasıyla markanın kimliğini taşıyor. Klasik Ray-Ban çizgisinin korunduğu tasarımlara bu yıl daha ikonik ve retro çizgiler ekleniyor. Işıltılı tasarımlardan uzak duran Ray-Ban, swarosky taşları çok sade ve minimal bir yaklaşımla kullanıyor. Üstün kalite anlayışından ödün vermeyen marka 2006’da da maximum korumayı sağlayan geliştirilmiş polarize cam teknolojisi sunuyor.

Gözlerinizi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korumak, bir efsanenin parçası olmak ve her zaman trendleri belirleyen bir sitilin sahibi olmak için Ray-Ban tercih edin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT