Ann Yvette İnci Tozu Serisi, Dermokozmatik Ürünler İçinde Türkiye `de Kadınlar Tarafından Tercih Edilen İlk Marka

Alışveriş Alışveriş Ann Yvette İnci Tozu Serisi, Dermokozmatik Ürünler İçinde Türkiye `de Kadınlar Tarafından Tercih Edilen İlk Marka

Tarihler: 07 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 10 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Ann Yvette

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2008 ~ Tem 10, 2008
Ann Yvette İnci Tozu Serisi, Dermokozmatik Ürünler İçinde Türkiye `de Kadınlar Tarafından Tercih Edilen İlk Marka.
Hijyenik ortamda cilt sağlığı için en uygun koşullarda üretilen Ann Yvette İnci Özlü cilt bakım serisi, cildine ve sağlığına düşkün olan kadınlar tarafından tercih edilmekte.

Kozmetik endustrisine yıllarını vermiş Ann Yvette’in çıkış noktası Amerika. Yöresel doğal ürünlere yönelen Ann Yvette’in son mücizesi inci tozu Avrupa’dan sonra Türkiye’de de en fazla tercih edilen dermokozmatik bir ürün.
İnci tozu, gerçek okyanus incilerinin defalarca öğütülüp rafine edilerek toz haline getirilmesiyle oluşturuluyor. İnci tozu, insan cildi için önem taşıyan yirmiden fazla amino asit ve bir düzinenin üzerinde mineral içeriyor. Bilimsel araştımalar ile de kanıtlanmış olan “inci tozu” mücizesi, cildin doğal metabolizmasını hızlandırarak hücreleri yeniliyor, çizgi ve kırışıklıkların oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor, cildi sıkılaştırıyor.

Özellikle Güney Asya Denizi’nde yetişen istiridyelerden elde edilen incilerle üretilen ANN YVETTE cilt bakım serisinde; saf inci tozu içeren % 100 doğal ANN YVETTE İnci Tozu Maskesi; çizgi açma ve sıkılaştırmada mücize yaratan Pearl Göz Çevresi Kremi; kırışıklıkların görünümünün azalmasına ve hücrelerin yenilenmesine katkıda bulunan Pearl Nemlendirici Kremi bulunuyor.
Sadece yetkili eczanelerde bulunan Ann Yvett İnci Tozu serisi ile ilgili ayrıntılı bilgiye, www.annyvette.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT