Anne babaya özenen çocuklara

Alışveriş Alışveriş Anne babaya özenen çocuklara

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 22 Haziran 2009 Pazartesi

Firma: U. S. Polo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 22, 2009
Anne babaya özenen çocuklara…
Anne-babasını örnek almayı seven çocuklar düşünülerek hazırlanan 2009 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, tüm ailenin giyebileceği birbiriyle uyumlu cıvıl cıvıl renkli ürünlerden oluşuyor.

Polo sporundan ilham alan ve bu nedenle U.S. Polo koleksiyonlarının çizgilerinde var olan harekete özgürlük tanıma, 2009 İlkbahar Yaz sezonunda çocukları da kapsıyor. Geçtiğimiz kış sezonunda küçük bir koleksiyon ile başlayan U.S. Polo çocuk koleksiyonu, 2009 İlkbahar/Yaz sezonunda geniş bir ürün yelpazesiyle mağazalara taşındı. Casual giyimde rahat ve özgün çizgileriyle bugüne kadar kadın ve erkek modasında tarzını net bir şekilde ifade edebilen nadir markalardan olmayı başaran U.S. Polo Assn., çocuk koleksiyonu ile ürün ailesini tamamlamış oldu. Çocukların çoğunlukla anne ve babalarının kıyafetlerine özenmelerinden yola çıktıklarını dile getiren U.S. Polo Assn. tasarımcısı Alev Ciliv, “U.S. Polo Assn. koleksiyonunun çocuğa da çok yakışacağını düşündük. Böylece tüm aile tamamlanmış oldu” dedi.

2009 İlkbahar Yaz sezonu için hazırlanan toplam koleksiyonun yüzde 50’sini meydana getiren çocuk koleksiyonu, “büyüğün küçüğü” olarak tasarlandı. Koleksiyonun oluşturulması aşamasında kadın ve erkek koleksiyonu küçültülürken çocuğa uygun farklılıklar eklendi. Çok renkli, detaylı, rahat ve şık bu koleksiyon oluşturulurken çocukların ve gençlerin hem modaya uyma istekleri hem de rahat etmeleri göz önünde bulunduruldu. Rahat koton pantolonlar, etek ve elbiseler pike triko ve sweatshirt grubuyla kombin edilebiliyor. U.S. Polo’nun ana renkleri olan kırmızı, beyaz ve lacivertin yanı sıra sezon renkleri olan elma yeşili, pembe, cam ve su yeşili tonları kızlar için renkli koton ve penye elbiseler, erkekler için de spor pantolon, jeanler ve sweatshirtlerde ön plana çıkıyor.

Bundan böyle U.S. Polo Assn.’nin çocuk koleksiyonunu her sezon geniş tutmayı hedeflediklerini dile getiren Alev Ciliv, “İki çocuk annesi olarak hep rahat ve şık olurken, farklı, biraz daha özgün, sportif ancak daha sofistike bir ürünün eksikliğini çektim. Genelde bu tip ürünleri bulabildiğim yer Amerika oldu. Ancak benzer ürünlerin fiyatları çok daha pahalı idi. U.S. Polo Assn. ile artık sofistike bir çocuk koleksiyonunu, kaliteden hiç ödün vermeden daha ekonomik fiyatlarla sunuyoruz” dedi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT